Η αναγραφή στην ετικέτα του είδους και του χρόνου άσκησης που απαιτείται για την καύση των θερμίδων που περιέχονται στο τρόφιμα, μπορεί να οδηγήσει και σε μείωση τη ημερήσιας πρόσληψης κατά 100 θερμίδες!
Έρευνα δημοσιευμένη στο περιοδικό European Child and Adolescent Psychiatry συσχετίζει την υψηλή κατανάλωση σε ωμέγα-3 με την ικανότητα προσοχής σε εφήβους.
H AMR είναι μία από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες απειλές για τη δημόσια υγεία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα - Έκθεση από τον FSA αναλύει δεδομένα των τελευταίων 20 ετών για την AMR στο Campylobacter από κοτόπουλο.
Η μείωση της πρόσληψης πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της υπέρτασης, βασικά συμπτώματα του μεταβολικού συνδρόμου.
Σκωτσέζικη μελέτη σε πάνω από 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους υποδηλώνει ότι ο αυξημένος βραχυπρόθεσμος κίνδυνος διαβήτη τύπου 1 μετά τη μόλυνση από τον COVID-19 είναι απίθανο να οφείλεται στην ίδια τη λοίμωξη.
Μελέτη για την διατροφική ποιότητα χωρών από όλο τον κόσμο, βαθμολογώντας από το 0 ως το 100. Η μέση βαθμολογία και των 185 χωρών που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη ήταν 40,3.
Επιστήμονες του UC Riverside αναζητούν μια χημική ουσία που διαταράσσει το ζευγάρωμα εντόμων και άλλων παρασίτων και θα μπορούσε να τα εμποδίσει να καταστρέφουν τις σοδειές.
Επιστήμονες τάσσονται υπέρ της εμπρόσθιας επισήμανσης, η οποία εκτός από τη διατροφική σύνθεση θα λαμβάνει υπόψη και τις μεθόδους επεξεργασίας των τροφίμων