Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

19,9 εκατ. ευρώ για ενίσχυση λόγω πανδημίας σε χοίρο, μαύρο χοίρο και μέλι

ΑρχικήΝέα19,9 εκατ. ευρώ για ενίσχυση λόγω πανδημίας σε χοίρο, μαύρο χοίρο και μέλι
spot_img

cibum team

Προωθείται  προς  δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ΚΥΑ του υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού και του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη,  που αφορά την covid -19 ενίσχυση για χοίρο, μαύρο χοίρο και μέλι.

Τα ποσά που έχουν εγκριθεί  είναι:

–          253,56 ευρώ για κάθε χοιρομητέρα, με συνολικό ποσό που θα διατεθεί τα 15.500.123 ευρώ

–          353,46 ευρώ για κάθε χοιρομητέρα ή κάπρο μαύρου χοίρου, με συνολικό ποσό που θα διατεθεί 1.200.000, ευρώ και

–           για κάθε κυψέλη 3,39 ευρώ, με ανώτατο όριο 3.201.877 ευρώ.

Συνολικά το ποσό που θα δοθεί είναι 19.902.000 ευρώ.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει αυτόματη εκταμίευση, αφού θα υπάρξει πρόσκληση  από τον  ΟΠΕΚΕΠΕ για να υποβληθεί από κάθε ενδιαφερόμενο  δήλωση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται  ότι σε όσους έχουν δοθεί επιστρεπτέες θα υπάρξει παρακράτηση του 50%. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Lidl: Καταγγελία στο Cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από κατάστημα της Αττικής

Σκουλήκι μέσα σε σοκολάτα που πωλείται στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην Ελλάδα βρήκε καταναλωτής.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα