Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν webinar του IAFP: Η απάντηση της βιομηχανίας τροφίμων στον covid – Διδάγματα και μελλοντικά σχέδια

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν webinar του IAFP: Η απάντηση της βιομηχανίας τροφίμων στον covid - Διδάγματα και μελλοντικά σχέδια
spot_img

Η διεθνής οργάνωση για την ασφάλεια τροφίμων IAFP (International Association for Food Protection) στις 13 Ιανουαρίου 2022, διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με την επίδραση της πανδημίας στην βιομηχανία τροφίμων – πως την επηρέασε και πως αυτή πρέπει να δράσει και να αντιδράσει.

Η πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, υπήρξε απίστευτη ανθεκτικότητα κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων με την εφαρμογή νέων μέτρων ελέγχου των λοιμώξεων και ταχεία μάθηση και προσαρμογή σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο με στόχο την τελική διασφάλιση ασφαλών προϊόντων στους καταναλωτές και την υγεία και ασφάλεια των εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή τροφίμων. 

Ο στόχος αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να ακούσει απόψεις από εκπροσώπους των τομέων της παραγωγής κρέατος και πουλερικών, του ελέγχου, του λιανικού εμπορίου, των υπηρεσιών τροφίμων και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι συμμετέχοντες σε πάνελ θα μοιραστούν βασικά διδάγματα από την απάντηση στην πανδημία COVID-19 σε αυτούς τους διαφορετικούς τομείς. Επιπλέον, θα μοιραστούν μελλοντικά σχέδια για την προστασία αυτών των τομέων από διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού (ελαχιστοποίηση του κλεισίματος παραγωγής κ.λπ.)

Εισηγητές

Betsy Booren, παρουσιάστριαConsumer Brand Association, Η.Π.Α

Kaci FooteΠιστοποίηση & Έλεγχος Υπηρεσιών Δικτύου Ασφάλειας Τροφίμων, Η.Π.Α

Σον ΛέιτονCargill, ΗΠΑ

Στίβεν ΛυώνChick-fil-A, Inc, Η.Π.Α

Κέιτι ΜέρτσισονGeorgia Association for Food Protection, Η.Π.Α

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο