Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
23.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nέα εικόνα για το Λογάδι, το αγαπημένο ελληνικό κίτρινο τυρί με μόλις 17% λιπαρά

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουNέα εικόνα για το Λογάδι, το αγαπημένο ελληνικό κίτρινο τυρί με μόλις 17% λιπαρά
spot_img

Το Λογάδι, το ελαφρύ τυρί για τους ασυμβίβαστους στην γεύση, επανασυστήνεται στο κοινό με νέες, ανανεωμένες συσκευασίες, υιοθετώντας μια σύγχρονη αισθητική.

Το επαναλανσάρισμα των συσκευασιών του «Λογάδι» αφορά σε ελαφρά τροποποίηση του λογοτύπου και ανανέωση του εικαστικού, επιτυγχάνοντας μια μοντέρνα προσέγγιση, η οποία συνάδει με το πώς αντιλαμβάνονται οι σημερινοί καταναλωτές το προϊόν, διατηρώντας ταυτόχρονα τα στοιχεία κατατεθέν της μάρκας, όπως το Ηπειρώτικο πέτρινο γεφύρι, το ποτάμι και τα βουνά.

Η προσθήκη της πρότασης σερβιρίσματος στις νέες συσκευασίες ενισχύει τον απολαυστικό χαρακτήρα του προϊόντος, ενώ παράλληλα τονίζεται η μοναδική συνταγή με τα 3 είδη γάλακτος – αγελαδινό, πρόβειο και κατσικίσιο

Την ίδια στιγμή, οι νέες συσκευασίες του Λογάδι γίνονται πιο εύχρηστες και πρακτικές για τον καταναλωτή, καθώς το νέο σκαφάκι διαθέτει εύκολο άνοιγμα, αλλά και δυνατότητα κλεισίματος. Η παρουσία λεπτών διαχωριστικών φύλλων ανάμεσα στις φέτες, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε κλιμακωτή διάταξη, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και αναβαθμίζει τη συνολική εικόνα του προϊόντος.

Λογάδι: Για τους ασυμβίβαστους στη γεύση!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.

Επικίνδυνες κάψουλες καφέ: Βρέθηκε ακρυλαμίδιο, φουράνιο και γλυφοσάτη σε εργαστηριακές αναλύσεις

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προκαλεί διαρκή συζήτηση σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους του για την υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο