Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τρία Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τα προϊόντα Nature’s Promise – Μια ακόμη διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΤρία Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τα προϊόντα Nature’s Promise – Μια ακόμη διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος
spot_img

Βιολογικά προϊόντα της σειράς Nature’s Promise διακρίθηκαν από το International Taste Institute για την εξαιρετική τους γεύση, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Στα φετινά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης, που διοργανώνονται από το International Taste Institute, διακρίθηκε για άλλη μια χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Πρόκειται για τα βιολογικά προϊόντα της σειράς Nature’s Promise που παράγονται από Έλληνες παραγωγούς και τα οποία πληρούν αυστηρές προδιαγραφές.

- Advertisement -

Εκείνα που ξεχώρισαν για την ποιότητα και τη γεύση τους, είναι τα εξής: · Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Nature’s Promise” – Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 3 αστέρια · Βιολογικά Φασόλια Μέτρια “Nature’s Promise” – Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 2 αστέρια · Βιολογικές Φακές Ψιλές “Nature’s Promise” – Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 1 αστέρι

Τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα τυφλών δοκιμών, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 200 καταξιωμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι είναι μέλη των πιο διάσημων ενώσεων σεφ και sommelier.

Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει την εξαιρετική ποιότητα, τη γεύση και τη βιώσιμη ταυτότητα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η εταιρεία επενδύει στην ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και στην υποστήριξη της υπεύθυνης καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν φτάνει στο τραπέζι των Ελλήνων καταναλωτών με την καλύτερη δυνατή γεύση και τα υψηλότερα διατροφικά οφέλη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα