Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η FSSAI επαληθεύει ότι η McDonald’s India χρησιμοποιεί 100% πραγματικό τυρί

ΑρχικήΝέαΗ FSSAI επαληθεύει ότι η McDonald's India χρησιμοποιεί 100% πραγματικό τυρί
spot_img

Αναλύσεις μετά από κατηγορίες ότι τα Mcdonld’s στην Ινδία χρησιμοποιούν υποκατάστατα τυριού και όχι κανονικό.

   Σε διάψευση των ισχυρισμών πως η McDonald’s India χρησιμοποιεί υποκατάστατα τυριού, προέβη η ινδική ρυθμιστική αρχή τροφίμων Food Safety and Standards Authority της Ινδίας (FSSAI), σύμφωνα με ανακοίνωση του μεγαλύτερου franchisee McDonald’s της Ινδίας Westlife Foodworld. «Η επαλήθευση επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό της μάρκας ότι χρησιμοποιεί 100% πραγματικό τυρί και ότι δεν χρησιμοποιεί ανάλογα ή υποκατάστατα τυριού σε κανένα από τα προϊόντα της», δήλωσε η εταιρεία.

  Η Westlife Foodworld, που διαχειρίζεται σχεδόν 380 μονάδες σε 62 πόλεις, κατηγορήθηκε πως σε ένα από τα καταστήματά του στο Ahmednagar, χρησιμοποίησε υποκατάστατα τυριού. Αυτό οδήγησε σε αναστολή της άδειας λειτουργίας του καταστήματος από την Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ινδίας, ωστόσο, η αναστολή της άδειας αργότερα ανακλήθηκε. Έπειτα η αλυσίδα προχώρησε σε αφαίρεση του όρου “τυρί” από γεύματα που περιείχαν φυτικό τυρί χωρίς να το αναφέρουν, όπως για παράδειγμα το “cheeseburger” σε “veg burger”.

   Τώρα σύμφωνα με την Westlife, οι δυτικές και νότιες ζώνες της McDonald’s Ινδίας έχουν επίσης λάβει αποτελέσματα δοκιμών που έγιναν από ένα διαπιστευμένο από την NABL εργαστήριο, επιβεβαιώνοντας τη χρήση 100% πραγματικού τυριού στα προϊόντα της. Ο Saurabh Kalra, διευθύνων σύμβουλος της Westlife, δήλωσε ότι η εταιρεία που επιβλέπει τις λειτουργίες της McDonald’s στη δυτική και νότια Ινδία, έχει αντιμετωπίσει τις ανησυχίες που διατύπωσε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Η Kalra επιβεβαίωσε τη συνεργασία της εταιρείας σε τυχόν επιθεωρήσεις, υποστηρίζοντας ότι η McDonald’s διατηρεί τα “υψηλότερα πρότυπα”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο