Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΦΕΤ: Παράταση στην υποβολή εργασιών, για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των Λιπιδίων»

ΑρχικήΝέαΕΦΕΤ: Παράταση στην υποβολή εργασιών, για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των Λιπιδίων»
spot_img

cibum team

   Σχετικά με το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του «Greek Lipid Forum» με τίτλο «Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων», ο ΕΦΕΤ ενημερώνει για μικρή παράταση της υποβολής εργασιών με νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή  Προφορικών Ανακοινώσεων, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

 Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής παρουσιάσεων υπό τη μορφή αφίσας έως την 1 Σεπτεμβρίου 2021.

 Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά τον Οκτώβριο του 2021 και ο Ε.Φ.Ε.Τ. θα  συμμετέχει στις εργασίες του.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση μπορούν να υποβάλλουν περίληψη συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής (μέχρι 350 λέξεις στα αγγλικά) και στέλνοντάς τη στη διεύθυνση info@greeklipidforum.gr.

Το Συνέδριο θα διαξαχθεί παράλληλα με το 18th EuroFedLipid Congress and Expo.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο γίνεται χωρίς κόστος εγγραφής για όλους τους συμμετέχοντες. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες υποστήριξης του Συνεδρίου παρέχονται στο GreekLipidForum ευγενικά από το European Federation for the Science and Technology of Lipids.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά το Ελληνικό Φόρουμ Λιπιδίων, αλλά και τα προηγούμενα συνέδρια στην ιστοσελίδα http://www.greeklipidforum.gr.

Δείτε επίσης: 

Ποτά κάνναβης: Η νέα τάση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών 

Η Dole ανακαλεί βατόμουρα και μύρτιλλα λόγω Cyclospora.

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

McDonald’s: αυξάνει τους μισθούς για να βρει υπαλλήλους 

Πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων του Β. Αιγαίου ως ΠΟΠ- ΠΓΕ- ΕΠΙΠ 

Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλωσης από πουλερικά στις ΗΠΑ 

Υποχρέωση αναλυτικής ετικέτας στα αλκοολούχα ποτά. Αλλάζει ο Καν 1169/2011

Ο FAO προειδοποιεί για δηλητηριάσεις από ψάρι γλυκού νερού

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις ανθυγιεινών τροφίμων στη Βρετανία

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν είναι για όλους

Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα!

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα