Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

EL Sabor: σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη γραμμής παραγωγής nachos στα Οινόφυτα

ΑρχικήΝέαEL Sabor: σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη γραμμής παραγωγής nachos στα Οινόφυτα
spot_img

cibum team

  Το  νέο εργοστάσιο της EL SABOR τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, δίπλα στο υφιστάμενο στα Οινόφυτα, αυξάνοντας στο τετραπλάσιο την παραγωγική δυνατότητα της γνωστής Ελληνικής εταιρείας. Συγκεκριμένα,η Acmon Systems σχεδίασε και εγκατέστησε  μια πλήρη αυτοματοποιημένη μονάδα τροφοδοσίας αλεύρων και λαδιών για την υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής nachos που διασφαλίζει την σταθερή ποιότητα των προϊόντων. To έργο σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα υγιεινής με δυνατότητες εύκολου καθαρισμού και διαθέτει σύγχρονα συστήματα αποκονίωσης, ώστε να διασφαλίζεται ένα βιομηχανικό περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και υγιεινό.

Η EL-SABOR ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992 ως η πρώτη παραγωγική μονάδα nacho chips στην Ελλάδα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της παραμένοντας η μοναδική παραγωγική εταιρία στο είδος της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη Νότιο-ανατολική Ευρώπη. Η μακροχρόνια ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά και η βαθιά εμπειρία και γνώση του χώρου, έχουν συμβάλλει στην σταδιακή ανάπτυξη μιας σημαντικής εξαγωγικής δραστηριότητας σε αρκετές χώρες παγκοσμίως.

- Advertisement -

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής αναζήτηση νέων γεύσεων και προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η El Sabor έχει πιστοποιηθεί με  BRC, IFS, ISO 9001, και ISO 22000.

 

Δείτε: Εθνική επιτυχία: Προϊόντα ΠΓΕ ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά!  

Δείτε: Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

Δείτε: ΕΦΕΤ: Ανάκληση προϊόντος συσκευασμένου κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας  

Δείτε: Οι αλλαγές στον κανονισμό για τη φέτα και όλα τα προϊόντα ΠΟΠ –ΠΓΕ 

Δείτε: Ψήφισμα ίδρυσης ακαδημαϊκού τμήματος Σπουδών Ελληνικής Γαστρονομίας  

Δείτε:Παιδική διατροφή: ο εφιάλτης της μπάμιας και του μπρόκολου 

Δείτε: Πόσο “light” είναι τα light προϊόντα; 

Δείτε:ΗΠΑ: Τορτίγιες με τζιτζίκια σοταρισμένα με κρεμμύδι και σκόρδο 

Δείτε: Καινοτομία: Μηχάνημα αυτόματης πώλησης μαγειρεμένων ζυμαρικών με σάλτσες 

Δείτε: Φέτα: το τυρί των Ελλήνων  

Δείτε:Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίτσας: ποιος εκπροσωπεί την Ελλάδα 

Δείτε: Σπιτική μερέντα της μαμάς και η άγνωστη πληροφορία που… εκπλήσσει! 

Δείτε:Η αρτοποιία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη πήρε το εργοστάσιο της «Κατσέλης» στις Αχαρνές  

Δείτε:Εντομοφαγία προ των πυλών: Και όμως ήδη καταναλώνετε έντομα!  

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα