Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Επιστρέφει» η δια ζώσης Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ ISM της Κολωνίας

ΑρχικήΝέα«Επιστρέφει» η δια ζώσης Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ ISM της Κολωνίας
spot_img

cibum team


Από 30 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2022 ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM 2022, μετά από απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σημειώνεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ότι η περίοδος για πρόωρες κρατήσεις εκθεσιακού χώρου σε προνομιακή τιμή στη διεθνή διοργάνωση θα διαρκέσει μέχρι 30 Απριλίου 2021.

Η ISM, μετά από πολλούς μήνες αποκλειστικά ψηφιακών συναντήσεων και εκδηλώσεων, στις οποίες επέμεινε λόγω της πανδημίας, θα υποδεχθεί το 2022 και πάλι διά ζώσης τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου καθώς και τους δεκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 76 χώρες και περίπου 38.000 επισκέπτες συμμετέχουν στην ISM, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς κόμβους και πλατφόρμα καινοτομίας για τη βιομηχανία των ζαχαρωδών. Δυναμική αποδεικνύεται και η παρουσία Ελλήνων εκθετών τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έκθεση. Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 50 εταιριών σε εκθεσιακή επιφάνεια 1.300 τ.μ., η Ελλάδα κατατάσσεται στο TOP 10 των χωρών που συμμετέχουν στην ISM.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα