Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εξαγορά 8 μαρκών μπύρας της Anheuser-Busch από εταιρεία προϊόντων κάνναβης

ΑρχικήΝέαΕξαγορά 8 μαρκών μπύρας της Anheuser-Busch από εταιρεία προϊόντων κάνναβης
spot_img

Η απόκτηση αυτών των μαρκών από την Anheuser- Busch θα ανεβάσει την Tilray στην 5η μεγαλύτερη εταιρεία craft μπύρας στις ΗΠΑ, από την 9η θέση που βρίσκεται τώρα.

Η εταιρεία κάνναβης Tilray Brands δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την αγορά 8 εμπορικών σημάτων μπύρας και ποτών από την Anheuser-Busch. 

H αγορά κάνναβης έχει αδιαμφισβήτητα εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επικερδή επένδυση, ωστόσο πολλές χώρες εξακολουθούν να επιβάλλουν τους περιορισμούς τους όσον αφορά στις δυνατότητες εξέλιξης προϊόντων με κάνναβη. Ως εκ τούτου, ορισμένες επιχειρήσεις στρέφονται σε άλλα κανάλια εσόδων για να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Tilray θα αποκτήσει τις Shock Top, Breckenridge Brewery, Blue Point Brewing Company, 10 Barrel Brewing Company, Redhook Brewery, Widmer Brothers Brewing, Square Mile Cider Company και HiBall Energy, τα οποία ανήκαν στην μεγαλύτερη ζυθοποιία του κόσμου, Anheuser-Busch.

 Η απόκτηση αυτών των μαρκών θα ανεβάσει την Tilray στην 5η μεγαλύτερη εταιρεία craft μπύρας στις ΗΠΑ, από την 9η θέση που βρίσκεται τώρα, ενώ σύμφωνα με το Food Dive, θα κατέχει περίπου το 5% της εγχώριας αγοράς craft μπύρας μόλις κλείσει η συμφωνία. 

Όπως αναφέρει το Food Dive, η Tilray εξαγοράζει επωνυμίες craft μπύρας τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία της απόκτηση να αποτελεί την Montauk Brewing, μια εταιρεία αλκοολούχων αναψυκτικών και μπύρας. Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Tilray, Irwin Simon, στο Reuters αναφέρουν πως η εταιρεία επικεντρώνεται σε εξαγορές στο χώρο, επειδή θεωρεί πως έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, που αναμένεται να μετατρέψει την Tilray σε μια επιχείρηση 300 εκατομμυρίων δολαρίων τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο