Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε κατάστημα Σκλαβενίτη στη Λάρισα

Οργισμένη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας.

Ο Γρηγόρης ανάμεσα στους 10 καλύτερους εργοδότες για γυναίκες στην Ελλάδα

Μια σημαντική διάκριση από το Great Place to Work® Hellas

Nestlé: Κατηγορίες για διακρίσεις και νέο κάλεσμα για μποϊκοτάζ

Εργαζόμενοι καλούν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της DiGiorno Pizza.

Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος ReStart, αναμένεται να ανοίξει σύντομα στο κέντρο της Αθήνας

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ReStart για ένταξη ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα

Βαρύ πρόστιμο σε εταιρεία ζωοτροφών – Εργαζόμενος έχασε το χέρι του λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας

Η εταιρεία κρίθηκε ένοχη για παράβαση του νόμου περί υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Πως αμείβεται η αργία της 25ης Μαρτίου – Τι ισχύει για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

Ενημέρωση από τη ΓΣΕΕ για τις αμοιβές όσων δεν εργάζονται αλλά και για όσους θα εργαστούν την αργία της 25ης Μαρτίου

Η εξουθένωση των εργαζομένων μπορεί να κοστίσει στους εργοδότες εκατομμύρια

Ευρήματα μελέτης που δημοσιεύτηκε στο στο American Journal of Preventive Medicine.

Ελληνικά εστιατόρια: Η Ερμηνευτική εγκύκλιος για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε ερμηνευτική εγκύκλιο για την Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στους κλάδους του Τουρισμού και της Εστίασης μετά από ερωτήματα που τέθηκαν

Εστίαση – Τουρισμός: Από το Σάββατο σε εφαρμογή η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από το Σάββατο 1η Μαρτίου 2025 η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης.

Σεξισμός στις κουζίνες εστιατορίων – Καταγγελίες από 70 γυναίκες σεφ στη Βρετανία

70 γυναίκες σεφ καταγγέλλουν με επιστολή τους τον σεξισμό στις κουζίνες και «την αξιοθρήνητη αντιπροσώπευση» των γυναικών στα βραβεία του οδηγού Michelin

Εστιατόρια – Τουρισμός: Διευκρινίσεις για την πλήρη εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας από την 1η Μαρτίου

Η διευκρινιστική εγκύκλιος για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας σε εστίαση και τουρισμό.

Οι Έλληνες εργοδότες προτιμούν εργαζόμενους με “ήπιες” δεξιότητες και απορρίπτουν όσους έχουν πολλά προσόντα

Ευρήματα πανελλαδικής έρευνας εργοδοτών που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο: Food Safety Culture Advanced training course του TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Όσοι ακολουθούν πρόγραμμα απώλειας βάρους χάνουν λιγότερες εργάσιμες ημέρες κάθε χρόνο – Μελέτη

Όσοι συμμετέχουν σε προγράμματα απώλειας βάρους είναι πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους.

Μπορείς πραγματικά να τα έχεις όλα; Νέα μελέτη αποκαλύπτει πώς να πετύχετε στη δουλειά χωρίς να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας

Κατανόηση της συνέργειας αναψυχής-εργασίας και του αντίκτυπού της στην ευημερία των εργαζομένων.

“Το πόδι του Chef” – Ατυχήματα και παθήσεις των εργαζομένων σε κουζίνες – Της Ορθοπαιδικού Άννας Λεντή*

Επειδή η πραγματική κουζίνα δεν είναι master chef, η Χειρουργός Ορθοπαιδικός Άννα Λεντή, αναλύει στο Cibum τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις κουζίνες και πως μπορούν να προστατευτούν.

Εργαζόμενοι efood: Ορίστηκε νέα συνάντηση με την εταιρία και την επιθεώρηση εργασίας

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της efood στη Θεσσαλονίκη.

Εταιρείες συσκευασίας κρέατος θα πληρώσουν 8 εκατομμύρια δολάρια λόγω παιδικής εργασίας

Τα ανήλικα απασχολούνταν σε «επικίνδυνα επαγγέλματα».

Αφυδατωμένοι οι Έλληνες εργαζόμενοι – Εντυπωσιακά τα ευρήματα έρευνας δύο ελληνικών Πανεπιστημίων

Μελέτη για τις ενυδατικές συνήθειες και το "υδατικό ισοζύγιο" σε εργαζόμενο πληθυσμό στην Ελλάδα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης