Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν, σεμινάρια για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών»

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν, σεμινάρια για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών»
spot_img

Επαναλαμβάνονται τα τρία, δωρεάν, σεμινάρια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Οικονομικού Πανεπιστημίου για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουν δωρεάν μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, στο γνωστικό αντικείμενο «Customer Experience and Satisfaction Optimization», με αντίστοιχο τίτλο στα ελληνικά «Βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των πελατών», με έμφαση στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

- Advertisement -

   – Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων 20/9/2023 ώρα 17:00

   – Στρατηγικό Μάρκετινγκ 21/9/2023 ώρα 17:00.

   – Διαχείριση Κρίσεων 27/9/2023 ώρα 17:00.

   Οι ενότητες του σεμιναρίου και οι βασικοί στόχοι τους

   Η ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων με εισηγητή τον Κωστή Ήντουνα (20/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει συμβουλές, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησης.

   Η ενότητα Στρατηγικό Μάρκετινγκ με εισηγητή τον Γεώργιο Μπάλτα (21/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να περιγράψει την έννοια και τις βασικές αρχές της λειτουργίας του μάρκετινγκ. Τη σημασία της υιοθέτησης των αρχών και της κουλτούρας μάρκετινγκ για τη διαφοροποίηση, την επιτυχή πορεία και τη μακροχρόνια επιβίωση της επιχείρησης στην αγορά και τα στάδια της διαδικασίας του στρατηγικού μάρκετινγκ που οδηγούν στη λήψη και υλοποίηση αποτελεσματικών αποφάσεων μάρκετινγκ.

   Η ενότητα Διαχείριση Κρίσεων με εισηγητή τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο (27/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει τα βήματα-στάδια της αποτελεσματικής αντιμετώπισης και διαχείρισης μιας πιθανής κρίσης.

   Βεβαίωση Παρακολούθησης

   Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Σημείωσε για ότι είναι δωρεάν η εγγραφή.

   Η εγγραφή πρέπει να πραγματοποιηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους (για κάθε σεμινάριο θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή εγγραφή):

   – Στρατηγικό Μάρκετινγκ https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_J2_LPl83Qr2xuDXeRaEXkg

   – Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_5Je4uIOwSbatSDHa3nBedw

   – Διαχείριση Κρίσεων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ch86e3mZRoSRCNP3hqsngg

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ

Αλουμίνιο στις σοκολάτες: Μέγιστο αποδεκτό όριο και πιθανοί κίνδυνοι

Γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της FASFC για το ανώτατο αποδεκτό όριο παρουσίας αλουμινίου σε σκόνη κακάο και σε σοκολάτα και σε προϊόντα σοκολάτας.

Ενεργειακά ποτά: Συμπεράσματα έρευνας για τις επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα των εφήβων

Συλλογή δεδομένων από 5.000 εφήβους για την κατανάλωση ενεργειακών ποτών και τις επιπτώσεις της στην υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα