Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
10.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Εφαρμογή μετρά το αποτύπωμα άνθρακα στα πιάτα των εστιατορίων!

Η βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση τροφίμων κερδίζει έδαφος

Α. Μέγα, Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής: Ευκαιρίες και κίνδυνοι διαβάζοντας τη λίστα του Taste Atlas

Η Δρ Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, σχολιάζει στο cibum για την καλή επίδοση των ελληνικών τυριών στη λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Metaxa Hospitality Group: Δύο καινοτόμα προγράμματα για τη βιωσιμότητα παρουσίασε ο όμιλος στην Κρήτη

Δύο καινοτόμα προγράμματα που αφορούν τη «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία» αλλά και τις «Βιώσιμες Προμήθειες» παρουσίασε ο όμιλος Metaxa Hospitality Group, σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Creta Maris Beach Resort στην Κρήτη.

Τουρίστας στην Κρήτη παραλίγο να πνιγεί από πεπόνι – Τον έσωσε νεαρός (video)

Λίγο έλειψε να έχουμε τραγωδία στην Κρήτη, καθώς τουρίστας πνίγηκε την ώρα που κατανάλωνε ένα κομμάτι από πεπόνι σε ταβέρνα.

Μύκονος: Συνεχίζονται οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών σε εστιατόρια και club

Έφοδοι των αρχών για την «κάθαρση» του νησιού από τα κυκλώματα των μπράβων

Σκωτία: Πελάτης στα KFC γρονθοκόπησε τον διευθυντή γιατί ήταν βρώμικες οι τουαλέτες!

Περίπου 840 ευρώ κατέληξε να πληρώσει ένας οξύθυμος πατέρας για ένα γεύμα στα KFC με την οικογένειά του, αφού του επιβλήθηκε ποινή για ξυλοδαρμό του διευθυντή του εστιατορίου.

Επισιτισμός: Υπέγραψε ο Υπουργός την υποχρεωτικότητα της ΣΣΕ – Πως διαμορφώνονται οι μισθοί

Οι αποδοχές για αρχιμάγειρα, μάγειρα, μπάρμαν, λαντζέρη, ψήστη, μάγειρα Β' και Γ', αποθηκάριο, ταμία, μπουφετζή, σερβιτόρο κα

Έντεκα εστιατόρια του Ντουμπάι έλαβαν αστέρι Michelin

Το Ντουμπάι είναι η πρώτη πόλη της Μέσης Ανατολής που εισέρχεται στον διάσημο γαστρονομικό οδηγό

ΠΟΕΕΤ: Ικανοποίηση για την υποχρεωτικότητα της ΣΣΕ – Για πρώτη φορά υπάρχει μέριμνα για τους διανομείς

Για πρώτη φορά, υπάρχει σχετικό άρθρο για τους διανομείς, όπου καθορίζονται οι όροι αμοιβής και εργασίας, καθώς και μέτρα ατομικής προστασίας, αλλά και μια σειρά επιδόματα.

Σαντορίνη: World Fushion μενού στο Pergola – H τοπική οινογαστρονομία στα καλύτερά της!

Ένα ειδικό μενού με κρασιά και προϊόντα που παράγει η Σαντορίνη από τον Ανδρέα Ματθίδη Dip WSET, προέδρου των Ελλήνων Sommeliers και τον Ματθαίο Σορώτο, executive chef του Pergola. 

Συνταγή για Κυκεώνα – Ηπειρώτικη γαστρονομία μέσα από την διαδρομή των 5 αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου

Η λαδόπιτα Πρέβεζας, η γάρμπαρη, η σαρδέλα "παπαλίνα" και ο κυκεώνας αποτελούν πλέον brand name λιχουδιάς

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Υποχρεωτική η κλαδική σύμβαση στον Τουρισμό – Επισιτισμό

Αυξήσεις με αναδρομικότητα από τις 22 Φεβρουαρίου 2021 αναμένεται να "τρέξουν" από τις επόμενες ημέρες για όλους τους  εργαζόμενους  στον επισιτισμό, μετά την κήρυξη, ως υποχρεωτικής, της κλαδικής σύμβασης

Η ελληνική κουζίνα κατατάσσεται δεύτερη παγκοσμίως

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική κουζίνα, καθώς σύμφωνα με τον βιωματικό ταξιδιωτικό οδηγό TasteAtlas, έρχεται δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι επενδύσεις στον Οινοτουρισμό συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου

Γ. Γεωργαντάς: Πολλές οι προοπτικές ανάπτυξης του οινοτουρισμού στην Ελλάδα

Λύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους εργαζόμενους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης.

Το «εστιατόριο του μέλλοντος» σε 3 τάσεις

Έρευνα της Deloitte καταγράφει τις σημαντικότερες προϋποθέσεις που πρέπει να έχει, σύμφωνα με τους καταναλωτές βάσει των αναγκών που προέκυψαν από την πανδημία, κάθε εστιατόριο.

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση ξενοδοχοϋπαλλήλων και διανομέων

Μεταξύ άλλων ζητούν υπογραφή κλαδικής σύμβασης, την ένταξη στα ΒΑΕ και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία

Τα φθηνότερα εστιατόρια της Ευρώπης που έχουν διακριθεί με αστέρι Michelin – Πιάτα ακόμα και με 20 ευρώ

Το ότι μερικά εστιατόρια έχουν διακριθεί για την υψηλή τους γαστρονομία με αστέρια Michelin δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και πολύ ακριβά

To πιο «ινσταγκραμικό» εστιατόριο του κόσμου

Μια εταιρεία εκτύπωσης φωτογραφιών έφτιαξε λίστα με τα πιο φωτογενή εστιατόρια στην πλατφόρμα του Instagram, με το βρετανικό Sketch να κατακτά την πρώτη θέση.

Παράδειγμα προς αποφυγή: Φρικιαστικές πρακτικές υγιεινής σε Βρετανικό εστιατόριο

Εστιατόριο σε δήμο της Μεγάλης Βρετανίας λαμβάνει τη χειρότερη δυνατή αξιολόγηση, εξαιτίας πληθώρας παραβάσεων σε κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο