Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, 2025
12.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Ο Τρελός εστιάτορας – Σε ποιους δεσμεύτηκε να μην πληρώνουν και γιατί

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου επινόησε έναν πολύ μοναδικό τρόπο ως ανταπόδοση στους πιστούς πελάτες του

Πώς επιλέγουμε το εστιατόριο που θα φάμε; Μελέτη

Η μεγάλη προσφορά χώρων εστίασης συνεπάγεται και αύξηση των προσδοκιών των πελατών, που πλέον σταθμίζουν διάφορους παράγοντες για αναποφασίσουν

Η Κρήτη και η Ρόδος είναι τα ελκυστικότερα νησιά για τους Γάλλους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα στην Ελλάδα

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro παραθέτει την άποψη οκτώ μεσιτικών γραφείων για τις ελκυστικότερες τοποθεσίες επένδυσης ακινήτων.

Η Doritos ανοίγει το πρώτο εστιατόριο για φιλάθλους με … λιγούρες!

Στο Staples Center, το κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στο κέντρο του Λος Άντζελες

Σερβιτόροι: Έρχεται τροπολογία για το Φιλοδώρημα – Αφορολόγητο και χωρίς κρατήσεις μέχρι τα 3.600 ευρώ

Αφορολόγητο έως 300 ευρώ τον μήνα για τα tips που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στην εστίαση δρομολογεί η κυβέρνηση.

Να γιατί οι Σουηδοί πίνουν το καφέ τους με αυγό

Ο σουηδικός καφές με αυγό προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Νέο λουκέτο σε εστιατόριο λόγω επιδημίας νοροϊού

Τα συμπτώματα της λοίμωξης από νοροϊό μπορεί να περιλαμβάνουν εμετό ή/και διάρροια, ναυτία, μυϊκούς πόνους, πυρετό και πονοκέφαλο.

Ρέθυμνο: Ο ελαιοτουρισμός προωθείται ως μια νέα εναλλακτική μορφή τουρισμού στην Κρήτη

Ο ελαιοτουρισμός προωθείται ως μια νέα εναλλακτική μορφή τουρισμού στην Κρήτη και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο μια πρωτότυπη «περιηγητική» η σε ελαιοκομικά αξιοθέατα του νομού.

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα κουζίνες εστιατορίων δεν έχουν ζεστό νερό και σαπούνι!

Απίστευτο εύρημα των αρχών που οδήγησε εστιατόρια σε λουκέτο.

Αυξάνεται η χρήση του οικολογικού σήματος της ΕΕ – Πλέον καλύπτει περίπου 100.000 πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες

Το λογότυπο που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1992, έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας, ενώ πληροί τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα

Τι κάνουν σεφ και παρασκευαστές τροφίμων για να μην κριθούν αρνητικά στα social από τη Gen Z

Η «κουζίνα χάους» και οι τάσεις viral στο TikTok εμπνέουν νέους συνδυασμούς γευμάτων που δεν είχαν υιοθετηθεί στο παρελθόν.

Λουκέτο για αρουραίους (!) σε εστιατόριο πολυτελείας με υψηλές βαθμολογίες σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες

Το εστιατόριο σημειωτέον έχει βαθμολογία 4,5 στο tripadvisor και φημίζεται για τα παιδικά του μενού

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στο Χαϊδάρι

Εντείνονται οι έλεγχοι των αρχών για τον εντοπισμό παραβάσεων του αγορανομικού κώδικα σε σουβλατζίδικα.

Σε δίκη ιδιοκτήτης εστιατορίου για παραπλάνηση των πελατών στη Σκωτία

Εστιατόριο παραπλανούσε τους καταναλωτές εμφανίζοντας ψεύτικα στοιχεία υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Ποντίκια σε αποθήκες τροφίμων: Χρήσιμες συμβουλές και έξυπνα κόλπα

Μην αφήνετε την αποθήκη σας να μετατραπεί σε θέρετρο τρωκτικών. Ενώ μια αποθήκη χωρίς ποντίκι φαίνεται αδύνατη, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να τα καταφέρετε

Σε κρίσιμη κατάσταση οι πέντε που κατανάλωσαν απορρυπαντικό αντί για ρακή

Η μπαργούμαν του ξενοδοχείου τους κέρασε αντί για ρακή, απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Δωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού – Εκ νέου υποβολή αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν εκπαίδευση σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Νέα πρόστιμα σε σχολικά κυλικεία – Υπέρβαση τιμής σε σχολεία στην Κηφισιά και την Αγία Παρασκευή

Παραβάσεις σε σχολικά κυλικεία για τα προϊόντα διατίμησης.

Η πλούσια γαστρονομία της Καρπάθου – Κορυφαίος εναλλακτικός προορισμός παγκοσμίως σύμφωνα με την Express

Ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους προορισμούς του κόσμου η Κάρπαθος

Κρήτη: Στη ΜΕΘ τουρίστες που ήπιαν καυστικό υγρό για… ρακή – Συνελήφθη ο διευθυντής του ξενοδοχείου

Η μπαργούμαν κέρασε καυστικό υγρό τρεις πελάτες του ξενοδοχείου και δύο εργαζόμενους, στις Γούβες Ηρακλείου.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο