Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιο φαγητό δεν πρέπει να τρώτε ποτέ σε εστιατόρια και γιατί

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠοιο φαγητό δεν πρέπει να τρώτε ποτέ σε εστιατόρια και γιατί
spot_img

Η κορυφαία συμβουλή από τον κορυφαίο σεφ Gordon Ramsay.

Ο γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσα από τις εκπομπές και τα βιβλία του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό  Town&Country,  ποιο φαγητό δεν παραγγέλνει ποτέ σε εστιατόρια. Όπως είπε αν και είναι πολύ δημοφιλές. εντούτοις δεν αποτελεί ούτε σωστή ούτε καλή επιλογή, γιατί το πιθανότερο είναι να παρασκευάζεται από υπολείμματα και υλικά που έχουν ξεμείνει από τις προηγούμενες ημέρες και είναι ένας εύκολος τρόπος για τα εστιατόρια να απαλλαγούν από αυτά χωρίς κόστος.

Δείτε επίσης: Lidl: Αποκαλύφθηκε η αιτία ανάκλησης του δημοφιλούς Χριστουγεννιάτικου γλυκού – Τα παιδιά έφαγαν κόλλα!

Ο λόγος για τη «σούπα ημέρας» η οποία συνήθως προτείνεται για αρχή του γεύματος ή του δείπνου. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ένας καλός τρόπος να το καταλάβετε, είναι να ρωτήσετε ποιο ήταν το χθεσινό πιάτο ή πιάτα της ημέρας και να δείτε εάν υπάρχουν τα ίδια υλικά στη σημερινή «σούπα ημέρας».

Ένα άλλο σημείο που επεσήμανε ο Ramsay, είναι να αποφεύγετε εστιατόρια που έχουν πολλές “σπεσιαλιτέ” γιατί αν είναι πολλές μάλλον δεν είναι σπεσιαλιτέ όπως και να συμβουλεύεστε για την τελική επιλογή τους σερβιτόρους, που κατά πάσα πιθανότητα έχουν δοκιμάσει τα καλύτερα πιάτα από το μενού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοτόπουλο να μην τρώμε, κιμάδες να μην τρώμε, μαγειρευτά ούτε γιατί μπορεί, λέει, να μην είναι ημέρας, τώρα η σούπα…
    Να ηρεμήσουμε λίγο ε;;; Εγώ προ ετών, μαζί με άλλους φίλους απ’την παρέα, πάθαμε ξεγυρισμένη δηλητηρίαση από χοιρινό της ώρας. Μ αυτή τη λογική δεν πρέπει να τρως ποτέ έξω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς οι τροφικές δηλητηριάσεις οδηγούν σε καρκινογενέσεις – Επιστημονική Ανασκόπηση μελετών

Μεγάλος όγκος ερευνών επιβεβαιώνει ότι μία τροφική δηλητηρίαση σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι μία παροδική ταλαιπωρία αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο