Η κορυφαία συμβουλή από τον κορυφαίο σεφ Gordon Ramsay.
Ο γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσα από τις εκπομπές και τα βιβλία του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Town&Country, ποιο φαγητό δεν παραγγέλνει ποτέ σε εστιατόρια. Όπως είπε αν και είναι πολύ δημοφιλές. εντούτοις δεν αποτελεί ούτε σωστή ούτε καλή επιλογή, γιατί το πιθανότερο είναι να παρασκευάζεται από υπολείμματα και υλικά που έχουν ξεμείνει από τις προηγούμενες ημέρες και είναι ένας εύκολος τρόπος για τα εστιατόρια να απαλλαγούν από αυτά χωρίς κόστος.
Δείτε επίσης: Lidl: Αποκαλύφθηκε η αιτία ανάκλησης του δημοφιλούς Χριστουγεννιάτικου γλυκού – Τα παιδιά έφαγαν κόλλα!
Ο λόγος για τη «σούπα ημέρας» η οποία συνήθως προτείνεται για αρχή του γεύματος ή του δείπνου. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ένας καλός τρόπος να το καταλάβετε, είναι να ρωτήσετε ποιο ήταν το χθεσινό πιάτο ή πιάτα της ημέρας και να δείτε εάν υπάρχουν τα ίδια υλικά στη σημερινή «σούπα ημέρας».
- Δείτε επίσης: Το πιο δημοφιλές εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών
Ένα άλλο σημείο που επεσήμανε ο Ramsay, είναι να αποφεύγετε εστιατόρια που έχουν πολλές “σπεσιαλιτέ” γιατί αν είναι πολλές μάλλον δεν είναι σπεσιαλιτέ όπως και να συμβουλεύεστε για την τελική επιλογή τους σερβιτόρους, που κατά πάσα πιθανότητα έχουν δοκιμάσει τα καλύτερα πιάτα από το μενού.
Κοτόπουλο να μην τρώμε, κιμάδες να μην τρώμε, μαγειρευτά ούτε γιατί μπορεί, λέει, να μην είναι ημέρας, τώρα η σούπα…
Να ηρεμήσουμε λίγο ε;;; Εγώ προ ετών, μαζί με άλλους φίλους απ’την παρέα, πάθαμε ξεγυρισμένη δηλητηρίαση από χοιρινό της ώρας. Μ αυτή τη λογική δεν πρέπει να τρως ποτέ έξω