Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πως αντιμετωπίζουν τα αυξημένα κόστη ενέργειας τα εστιατόρια στη Βρετανία

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠως αντιμετωπίζουν τα αυξημένα κόστη ενέργειας τα εστιατόρια στη Βρετανία
spot_img

Περίπου το ένα τρίτο (33%) των εκροών ενός εστιατορίου πηγαίνει για την πληρωμή του κόστους ενέργειας.

Το ένα τρίτο (33%) των εξόδων ενός εστιατορίου πηγαίνει στην πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας στη Βρετανία σύμφωνα με έρευνα του Uswitch for Business.

- Advertisement -

Στην έρευνα που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου συμμετείχαν 100 ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι εστιατορίων.

Σύμφωνα με το thedrinksbusiness στο ερώτημα για την μεγαλύτερη ανησυχία οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν πως στην κορυφή της λίστας (63%) βρίσκονται οι λογαριασμοί ρεύματος ξεπερνώντας την ανησυχία για το κόστος ενοικίου (30%), τη διατήρησης πελατών (27%) και το κόστος πρώτων υλών (26%).

Τώρα για το πώς αντιμετωπίζουν τα υψηλά κόστη, ένα στα πέντε εστιατόρια (20%) αύξησε τις τιμές, το 16% έκανε περικοπές στην ποικιλία του μενού, το 13% μείωσε το μέγεθος στις μερίδες και το 14% ενέταξε στο μενού πιο αποδοτικά (που χρειάζονται μειωμένη κατανάλωση ενέργειας) πιάτα.

Επίσης τρεις στους δέκα λειτουργούν πλέον το πλυντήριο πιάτων μόνο όταν είναι γεμάτο και ορισμένοι έχουν καταφύγει στο να κλείνουν το εστιατόριο κάποιες ημέρες της εβδομάδας (22%).

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα