Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προσβολή από παράσιτα οδηγεί ένα κατάστημα McDonald’s σε “λουκέτο”

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠροσβολή από παράσιτα οδηγεί ένα κατάστημα McDonald’s σε “λουκέτο”
spot_img

Άγνωστο πότε θα ξανανοίξει fast food της McDonald’s, στο Σάουθαμπτον.

Ένα Fast food της McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκάστηκε να κλείσει μετά την αποκάλυψη «παρασίτων». Το εστιατόριο γρήγορου φαγητού βρίσκεται στη Shirley Road στο Σαουθάμπτον και είναι άγνωστο πότε θα ξανανοίξει.

- Advertisement -

Εκπρόσωπος της αλυσίδας επιβεβαίωσε την παρουσία παρασίτων: ««Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το εστιατόριο Shirley Road στο Σαουθάμπτον έκλεισε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά την ανακάλυψη δραστηριότητας παρασίτων επί τόπου. Ως προληπτικό μέτρο, επιλέξαμε να κλείσουμε το εστιατόριο, ενώ οι συνεργάτες μας στο Ecolab ερευνούν διεξοδικά και επιλύουν αυτό το ζήτημα. Η ασφάλεια και η υγιεινή των τροφίμων είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο.». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το εστιατόριο έχει βαθμολογία πέντε αστέρων για την υγιεινή των τροφίμων από το 2011, με την πιο πρόσφατη επίσκεψη να πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2024.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα