Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FOODTECH 2021: Ποιες εταιρείες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή

ΑρχικήΝέαFOODTECH 2021: Ποιες εταιρείες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή
spot_img

cibum team

Mε εξαιρετική δυναμική και την στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, προχωράνε οι προετοιμασίες για την FOODTECH 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία 13-16 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή 250 Ελλήνων και ξένων εκθετών και στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση 20.000 επισκεπτών από την Ελλάδα και 300 Hosted Buyers από το εξωτερικό, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Στην FOODTECH 2021 θα συμμετάσχουν ως εκθέτες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους στη FOODTECH 2021 πάνω από 80 ελληνικές και ξένες εταιρείες, ενώ ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να φτάσει τους 250. Ανάμεσα στις εταιρίες που ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση ξεχωρίζουν αρκετές σημαντικές επιχειρήσεις, όπως: ACMON GROUP, ADVANCE FOOD TECHNOLOGIES, ALPHA LABELS, AVENCO, EUROPACK, INNOVA, KAPELIS PACKAGING, MULTIVAC, NOVA PACKAGING, PLASTIMAK, PROFAN MOTION ,SABO, SILGAN CLOSURES, SIVVAS, URSCHEL HELLAS, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ., ΓΑΒΑΛΑΣ-EUROINOX, ΘΕΟΔΩΡΟΥ GROUP, Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΜΑΚΕΛΗΣ Ν.Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΣΙΜΗ κ.α.

Δείτε όλους τους εκθέτες που έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην έκθεση εδώ 

300 Hosted Buyers, 4.500 B2B meetings

Συνεχίζοντας την εξωστρεφή της δράση, η FOODTECH 2021 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 300 ποιοτικούς και σημαντικούς ξένους αγοραστές – οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της – ώστε να καθιερωθεί με σταθερά βήματα ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τεχνογνωσία & καινοτομία στο FOODTECH Lab.

Κατά τη διάρκεια της FOODTECH 2021 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο stage ενημερωτικά workshops από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry, όπως:

  • Τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία στην παραγωγή και συσκευασία τροφίμων και ποτών.
  • Παραγωγή ασφαλών τροφίμων σύμφωνα με της απαιτήσεις της post covid εποχής.
  • Τρόποι εξοικονόμησης και αυτονομίας των μονάδων παραγωγής και επεξεργασίας.
  • Αντικατάσταση πλαστικών στις συσκευασίες με υλικά που «σέβονται» τις σύγχρονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις.
  • Παρόν και μέλλον του βιομηχανικού ψηφιακού μετασχηματισμού.
  • Διεθνείς τάσεις, νέες απαιτήσεις και νομοθεσία για την συσκευασία τροφίμων και ποτών.

Σημαντικές συνέργειες από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η παράλληλη διοργάνωση της FOODTECH με την ARTOZA, έχει ευρύτατη αποδοχή στην αγορά, όπως προκύπτει και από τη σχετική έρευνα και θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό σημαντικών και στοχευμένων επισκεπτών από όλους τους κλάδους της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς. Έτσι, οι εκθέτες και οι επισκέπτες και των δύο εκθέσεων θα ωφεληθούν τα μέγιστα από τις συνέργειες που θα δημιουργήσει η συνδιοργάνωση αυτή.

Δείτε σήμερα: 

Απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων: Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης 

Πρωτοπορία: Η Unilever εισάγει ετικέτες αποτυπώματος άνθρακα στα τρόφιμα!

Burger King: Αντί για το μενού, έγραψαν «συγνώμη για την ταλαιπωρία» και παραιτήθηκαν!

Κρούσματα σαλμονέλας από ταχίνι σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες 

Απίστευτο: Παγωτό με γεύση μακαρόνια με τυρί από την KRAFT 

FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή. Η “σωτηρία” για άτομα με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. 

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω των social media 

Vegan: Το εναλλακτικό κρέας μπορεί να αντικαταστήσει το πραγματικό κρέας; 

Επιστήμη: Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση μειώνουν τις φλεγμονές. Μελέτη της Σχολής Ιατρικής του Στάνφορντ στις ΗΠΑ. 

Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να ξεκινήσω δίαιτα; Κάντε το τεστ να δείτε! 

Εσείς ξέρετε σε τι θερμοκρασία πρέπει να μαγειρεύουμε το κρέας;

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα