Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΔΩΔΩΝΗ Συμμετέχει στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023 με την αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΔΩΔΩΝΗ Συμμετέχει στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023 με την αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ
spot_img

Η ΔΩΔΩΝΗ, πρωταγωνίστησε με την εκλεκτή και πολυβραβευμένη Φέτα ΠΟΠ ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού.

Η ΔΩΔΩΝΗ, για 3η συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε χορηγό στην υψηλού κύρους τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι», η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν και μαγείρεψαν οι 11 πιο επιδραστικοί σεφ στην Ελλάδα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω ψηφοφορίας που διοργάνωσε το Αθηνόραμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 σεφ εγνωσμένων ικανοτήτων και κύρους.

Η ΔΩΔΩΝΗ, πρωταγωνίστησε με την εκλεκτή και πολυβραβευμένη Φέτα ΠΟΠ ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού. Το πάντρεμα της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ με τη γαστρονομική τεχνογνωσία των καταξιωμένων σεφ δημιούργησε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που αιχμαλώτισε τις αισθήσεις όλων των παρευρισκόμενων.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίξαμε για άλλη μια χρονιά την τελετή απονομής των βραβείων. Φέτος,  η συνεργασία μας απέκτησε ιδιαίτερη σημασία καθώς επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη της εξαιρετικής γεύσης της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ. Το “πάντρεμα” της φέτας μας με όλες τις δημιουργίες του μενού ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής μας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στη διατήρηση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Ελλάδας, αγκαλιάζοντας παράλληλα την καινοτομία. Πιστεύουμε στη δύναμη των συστατικών υψηλής ποιότητας για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης!»

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο