Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά καλλιεργημένο κρέας

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΆνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά καλλιεργημένο κρέας
spot_img

Η Eat Just, συνεργάστηκε με την οικογενειακή επιχείρηση Huber’s Butchery, έναν παραγωγό και προμηθευτή προϊόντων κρέατος με έδρα τη Σιγκαπούρη και πουλά απευθείας στους καταναλωτές κρέας με βάση τα κύτταρα.

Το Huber’s Butchery, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές προϊόντων κρέατος υψηλής ποιότητας της Σιγκαπούρης, είναι το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά και σερβίρει καλλιεργημένο κρέας – και από τον Ιανουάριο, θα αρχίσει να διακινείται κανονικά και να πωλείται στους καταναλωτές, κατόπιν παραγγελίας. Με την εισαγωγή της τελευταίας έκδοσης του καλλιεργημένου κοτόπουλου, η οικογενειακή επιχείρηση προσθέτει μια νέα, τοπικής παραγωγής προσφορά στη βιτρίνα και στο μενού του μπιστρό της.

Προμηθευτής καλλιεργημένου κοτόπουλου του κρεοπωλείου, είναι η Good Meat της Eat Just. Πριν από δύο ημέρες στις 10 Δεκεμβρίου έγινε η επίσημη παρουσίαση και οι καλεσμένοι πήραν μία γεύση από τα πιάτα με καλλιεργημένο κοτόπουλο.

«Όταν ιδρύσαμε το κρεοπωλείο μας,  θέσαμε ως αποστολή μας να παρέχουμε προϊόντα κρέατος κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων σε προσιτή τιμή . Η συνεργασία με την GOOD Meat είναι σύμφωνη με αυτό το όραμα και την πραγματικότητα του διαρκώς μεταβαλλόμενου συστήματος τροφίμων μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κρεοπωλείου της Huber, Ryan Huber. 

Η συνεργασία της GOOD Meat με την Huber’s είναι η τελευταία από μια σειρά συνεχούς εξέλιξης για την εταιρεία. Η GOOD Meat κέρδισε ρυθμιστικές εγκρίσεις για το κοτόπουλο της στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο του 2020 και τον Δεκέμβριο του 2021. Παραμένει ο μόνος παραγωγός καλλιεργούμενου κρέατος στον κόσμο με τη δυνατότητα να πουλά στους καταναλωτές. Από την κυκλοφορία του, το κοτόπουλο της εταιρείας εμφανίζεται σε μενού σε τοπικά καταστήματα εκλεκτής εστίασης, πάγκους μικροπωλητών στην άκρη του δρόμου και μέσω του foodpanda, της κορυφαίας πλατφόρμας παράδοσης τροφίμων και παντοπωλείων στην Ασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο