Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
10.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά καλλιεργημένο κρέας

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΆνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά καλλιεργημένο κρέας
spot_img

Η Eat Just, συνεργάστηκε με την οικογενειακή επιχείρηση Huber’s Butchery, έναν παραγωγό και προμηθευτή προϊόντων κρέατος με έδρα τη Σιγκαπούρη και πουλά απευθείας στους καταναλωτές κρέας με βάση τα κύτταρα.

Το Huber’s Butchery, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές προϊόντων κρέατος υψηλής ποιότητας της Σιγκαπούρης, είναι το πρώτο κρεοπωλείο στον κόσμο που πουλά και σερβίρει καλλιεργημένο κρέας – και από τον Ιανουάριο, θα αρχίσει να διακινείται κανονικά και να πωλείται στους καταναλωτές, κατόπιν παραγγελίας. Με την εισαγωγή της τελευταίας έκδοσης του καλλιεργημένου κοτόπουλου, η οικογενειακή επιχείρηση προσθέτει μια νέα, τοπικής παραγωγής προσφορά στη βιτρίνα και στο μενού του μπιστρό της.

Προμηθευτής καλλιεργημένου κοτόπουλου του κρεοπωλείου, είναι η Good Meat της Eat Just. Πριν από δύο ημέρες στις 10 Δεκεμβρίου έγινε η επίσημη παρουσίαση και οι καλεσμένοι πήραν μία γεύση από τα πιάτα με καλλιεργημένο κοτόπουλο.

«Όταν ιδρύσαμε το κρεοπωλείο μας,  θέσαμε ως αποστολή μας να παρέχουμε προϊόντα κρέατος κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων σε προσιτή τιμή . Η συνεργασία με την GOOD Meat είναι σύμφωνη με αυτό το όραμα και την πραγματικότητα του διαρκώς μεταβαλλόμενου συστήματος τροφίμων μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κρεοπωλείου της Huber, Ryan Huber. 

Η συνεργασία της GOOD Meat με την Huber’s είναι η τελευταία από μια σειρά συνεχούς εξέλιξης για την εταιρεία. Η GOOD Meat κέρδισε ρυθμιστικές εγκρίσεις για το κοτόπουλο της στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο του 2020 και τον Δεκέμβριο του 2021. Παραμένει ο μόνος παραγωγός καλλιεργούμενου κρέατος στον κόσμο με τη δυνατότητα να πουλά στους καταναλωτές. Από την κυκλοφορία του, το κοτόπουλο της εταιρείας εμφανίζεται σε μενού σε τοπικά καταστήματα εκλεκτής εστίασης, πάγκους μικροπωλητών στην άκρη του δρόμου και μέσω του foodpanda, της κορυφαίας πλατφόρμας παράδοσης τροφίμων και παντοπωλείων στην Ασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο