Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία / Τάσεις

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις

Καινοτομία: Ήρθε ο “απόλυτος” πάγος – είναι αντιμικροβιακός, δεν λιώνει και… επαναχρησιμοποιείται!

Επανάσταση στη συντήρηση και μεταφορά φρέσκων προϊόντων

Εστιατόρια: Οι νέες τάσεις στα μενού για το 2022

Μενού με επίκεντρο την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Σταραμάκι: Το Ελληνικό καλαμάκι από σιτάρι – Συνεργασία με τη Nescafe

Το ΜΟΝΟ καλαμάκι από σιτάρι που καλλιεργείται και παράγεται στην Ελλάδα.

Διαδικτυακή Ημερίδα “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  Κ & Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” “Insects and Algae: Alternative Food and Feed Sources” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου...

Φυτικά τρόφιμα: Το «κλειδί» της επιτυχίας για τις νέες πρωτεϊνούχες τροφές

Η αγορά φυτικών εναλλακτικών λύσεων κρέατος έχει αυξηθεί κατά 39% τον τελευταίο χρόνο

Johnnie Walker: Ξεκινούν οι ψηφιακές δοκιμές για το νέο μπουκάλι

Το νέο μπουκάλι του δημοφιλούς ουίσκι θα είναι πιο ελαφρύ χωρίς να επηρεαστεί το σχήμα και η αντοχή του.

O vegan τόνος στη λίστα του ΤΙΜΕ με τις 100 καλύτερες ανακαλύψεις του 2021

O φυτικός τόνος κατηγορίας σούσι λύνει πολλά προβλήματα στην παραδοσιακή βιομηχανία θαλασσινών, όπως η υπεραλίευση και η πλαστική ρύπανση

Καινοτομία: Βρεφική τροφή από ελληνικό τραχανά

Οι εξαγωγές της οικογένειας Κλημάνη επεκτείνονται στις περισσότερες χώρες της νότας Ευρώπης

Whiskey: Τρελές επενδύσεις σε σπάνιες εμφιαλώσεις – Στο ζενίθ οι δημοπρασίες – Έτοιμη να σκάσει η «φούσκα»

Τα πολυτελή μπουκάλια είναι «σημάδι πλούτου και status», κάτι που εξηγεί την τεράστια αύξηση της τιμής

Ελληνική startup: Ελληνικά βότανα σε… κάψουλες εσπρέσο!

Χάρη στην ελληνική καινοτομία ποικιλίες από δεκάδες βότανα όπως ο ιβίσκος, η λουίζα, το κάρδαμο, το χαμομήλι, η τσουκνίδα «σερβίρονται» στο φλιτζάνι σε μερικά δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

CNN Greece: Η συζήτηση για το Food Sustainability και τις νέες τάσεις στην διατροφή

Μια συζήτηση με πρωτοβουλία του φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο CNN Greece

Γάλα πατάτας: Η μεγαλύτερη διατροφική τάση για το 2022

Στις νέες τάσεις εντάσσονται επίσης πάστα Unami, οι κονσέρβες ψαριών, σκουμπρί και γαύρος, καθώς και το ψητό καρπούζι!

Ετικέτες τροφίμων: “Ψήνεται” η υποχρεωτική αναγραφή για το αποτύπωμα άνθρακα

Οι βαθμολογίες αποτυπώματος άνθρακα σε μενού και συσκευασίες κυμαίνονται από το Α (πολύ χαμηλό) έως το E (πολύ υψηλό)

Βανίλια: Η “βασίλισσα” των μπαχαρικών επιστρέφει στον θρόνο της

«Έκρηξη» στις πωλήσεις με τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης – Η τιμή της συγκρίνεται με τις τιμές του χρυσού!

Καινοτομία: Baileys με γεύση μηλόπιτα, Smirnoff με γεύση μάνγκο και Captain Morgan με γεύση μήλου σε φέτες

Οι νέες κυκλοφορίες αλκοολούχων ποτών ενόψει Χριστουγέννων

Κρασί: Διπλάσια η αξία όσων έχουν πώμα από φελλό

Οι καταναλωτές επιλέγουν κρασί σφραγισμένο με φυσικό πώμα από φελλό

Deliveroo: Αύξηση κατά 105% στις παραγγελίες τροφίμων φυτικής προέλευσης

Η λέξη «vegan» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης στην εφαρμογή της Deliveroo.

Ετικέτες για ζάχαρη και γλυκαντικά: Αντιλήψεις και στάσεις των καταναλωτών

Ποιες ετικέτες εμπιστεύονται, τι προτιμούν, ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης

Κιλκίς – καλλιέργειες: Υπολείμματα καφέ για “τόνωση” του εδάφους!

Ο καφές γίνεται αποτελεσματικό φυσικό λίπασμα

Food halls: Οι πολυχώροι που συνδυάζουν εστίαση, λιανικό εμπόριο τροφίμων και διασκέδαση

Ο τρόπος παράτασης της παραμονής των πελατών στα supermarket

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο