Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

McDonald’s: Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια αλλάζει τη συνταγή στα burger

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαMcDonald's: Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια αλλάζει τη συνταγή στα burger
spot_img

Τροποποιήσεις στον τρόπο μαγειρέματος και προετοιμασίας των μοσχαρίσιων μπιφτεκιών της, αλλά και στα ψωμάκια της.

   Τροποποιήσεις στον τρόπο μαγειρέματος και προετοιμασίας των μοσχαρίσιων μπιφτεκιών της, αλλά και στα ψωμάκια της πρόκειται να πραγματοποιήσει η McDonald’s από τα μέσα Μαρτίου, για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια. Σύμφωνα με τη Mirror, δημοφιλή γεύματα όπως το Big Mac, το Quarter Pounder με τυρί και οι κλασικές παραλλαγές του cheeseburger, όπως το διπλό και το τριπλό, θα αλλάξουν γεύση προς το καλύτερο, σύμφωνα με την εταιρία.

   Η εταιρεία σημείωσε επιτυχία στην πραγματοποίηση αυτών αλλαγών στις αγορές της Αυστραλίας και των ΗΠΑ, που τώρα προχωρά στις νέες προσαρμογές των μπέργκερ τσε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία «για να εξασφαλίσουν ακόμη πιο ζουμερά μπιφτέκια, σερβιρισμένα πιο ζεστά».

   Η McDonald’s είπε ότι τα μπιφτέκια βοείου κρέατος θα έχουν πλέον “πιο σφιχτό ψήσιμο” στη σχάρα, με αποτέλεσμα “πιο ζεστά και ζουμερά” μπιφτέκια βοείου κρέατος. Η αλλαγή λέγεται ότι μεγιστοποιεί τη γεύση. Νέες διαδικασίες εφαρμόζονται και στα ψητά κρεμμύδια. Τα λευκά κρεμμύδια θα προστεθούν τώρα στη σχάρα πάνω από τα μπιφτέκια καθώς ψήνονται, για πρόσθετο χρώμα και καλύτερη γεύση.

   Το προσωπικό θα χρησιμοποιεί τώρα επίσης φρέσκο μαρούλι κατευθείαν από το ψυγείο για “αυτό το επιπλέον snap, τραγανό με καθαρή γεύση”. Τα εστιατόρια McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν επίσης πιο ζεστά μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κρέας, πράγμα που σημαίνει ότι το τυρί από πάνω θα είναι λιωμένο. Επιπλέον, οι λάτρεις των μπέργκερ μπορούν να περιμένουν νέα «βουτυράτα» ψωμάκια σε στιλ μπριός.

    Ο Gareth Pearson, Chief Restaurant Officer, McDonald’s UK and Ireland, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα ενισχυμένα κλασικά μπιφτέκια βοείου κρέατος. Καινοτομούμε και βελτιώνουμε συνεχώς το μενού μας και διαπιστώσαμε ότι μια συλλογή από συμπληρωματικές μικρές βελτιώσεις στα εμβληματικά μπιφτέκια σημαντική διαφορά στη γεύση.

Ένα άλλο μεγάλο μέρος αυτής της μετάβασης αφορούσε τις ομάδες εστιατορίων μας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις υποστηρίξουμε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους πελάτες. Όχι μόνο εισαγάγαμε νέα τεχνολογία κουζίνας, αλλά έχουμε επίσης εκπαιδεύσει και τα 177.000 μέλη του προσωπικού σε αυτές τις νέες διαδικασίες για να τους επιτρέψουμε να σερβίρουν τα καλύτερα μπιφτέκια μας».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο