Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
25.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέες κορυφαίες διακρίσεις για την Αγγελάκης στα Monde Selection Quality Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΝέες κορυφαίες διακρίσεις για την Αγγελάκης στα Monde Selection Quality Awards 2024
spot_img

Για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της διακρίθηκε για ακόμη μια φορά η ελληνική πτηνοτροφική εταιρεία Αγγελάκης στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection Quality Awards 2024.  

Συγκεκριμένα, η Αγγελάκης απέσπασε το χρυσό βραβείο για το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μετά την αντίστοιχη βράβευση του 2020, ενώ παράλληλα έλαβε και το ασημένιο βραβείο για το Μπιφτέκι Μυστικές Συνταγές.

Το Ελαιοπουλάκι®, με τη ζουμερή υφή και τη μοναδική του γεύση, έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και έχει κατακτήσει και τις αγορές του εξωτερικού. Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο προϊόν με μοναδικό τρόπο εκτροφής. Το νέο βραβείο έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη σειρά εγχώριων και διεθνών διακρίσεων που έχει λάβει η εταιρεία για το Ελαιοπουλάκι®, επιβεβαιώνοντας την σταθερά υψηλή ποιότητα και διατροφική του αξία.  

Το Μπιφτέκι Μυστικές Συνταγές είναι χειροποίητο και παρασκευάζεται με κιμά από ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και αγνά υλικά, σύμφωνα με Μυστική Συνταγή της κυρίας Παναγιώτας Αγγελάκη. Το γεγονός ότι είναι προψημένο και απαιτεί μόνο 20’ ψήσιμο, το καθιστά μια γρήγορη, θρεπτική και πεντανόστιμη επιλογή για το καθημερινό τραπέζι.

Ο διαγωνισμός Monde Selection, που είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς, διοργανώνεται από το 1961 με στόχο να αναδείξει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από αριστεία και υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων γίνεται από μία 80μελή κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι σεφ που έχουν διακριθεί με αστέρια Michelin, διεθνώς καταξιωμένοι ζαχαροπλάστες, κορυφαίοι οινολόγοι, ερευνητές, ειδικευμένοι αρθρογράφοι και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που τα προϊόντα μας διακρίθηκαν διεθνώς για άλλη μια φορά. Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας για διαφοροποιημένα, υψηλής ποιότητας, γευστικά προϊόντα  με βάση το κοτόπουλο, που είναι προσβάσιμα σε όλους τους καταναλωτές. Και την ίδια στιγμή αναδεικνύει την έμφαση που δίνουμε στην τήρηση μιας γραμμής παραγωγής που σέβεται απόλυτα τους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας και το περιβάλλον», σχολίασε ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης Α.Ε.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food crime: Τι έδειξε νέα έκθεση για τους τύπους εγκλήματος στα τρόφιμα

Στρατηγική αξιολόγηση του εγκλήματος κατά των τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο