Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται

ΑρχικήΝέαΟι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται
spot_img

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να μειώσουν κατά 25% την ζάχαρη στα ποτά ως το 2025.

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για τη μείωση ζάχαρης σε όλα τους τα προϊόντα ως και 25% μέχρι το 2025.

Λίγα χρόνια πίσω, το 2018 , οι εταιρείες Asahi Beverages, η Coca-Cola South Pacific, η Coca-Cola Europacific Partners και η PepsiCo Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας δεσμεύτηκαν να μειώσουν τη ζάχαρη σε όλα τα χαρτοφυλάκιά τους κατά 20% από το 2015 μέχρι το σημείο αναφοράς 2025, ενώ ήδη οι δεσμεύσεις τους έχουν υλοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, επιτυγχάνοντας μείωση άνω του 16%.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO του ABCL, Geof Parker, οι Αυστραλοί καταναλωτές θέλουν λιγότερη ζάχαρη και περισσότερες επιλογές και οι αυστραλιανές εταιρείες ποτών ανταποκρίνονται σε αυτό. Ανέφερε, επίσης, πως η στρατηγική αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες των εταιρειών να ανταποκριθούν στα θέλω των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα μικρότερα μεγέθη στις συσκευασίες.

Η πρόοδος έναντι της δέσμευσης για τη μείωση της ζάχαρης θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται ανεξάρτητα ετησίως από την KPMG και θα δημοσιοποιείται μια έκθεση σχετικά με την πoρεία προς τον στόχο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο