Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται

ΑρχικήΝέαΟι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται
spot_img

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να μειώσουν κατά 25% την ζάχαρη στα ποτά ως το 2025.

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για τη μείωση ζάχαρης σε όλα τους τα προϊόντα ως και 25% μέχρι το 2025.

Λίγα χρόνια πίσω, το 2018 , οι εταιρείες Asahi Beverages, η Coca-Cola South Pacific, η Coca-Cola Europacific Partners και η PepsiCo Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας δεσμεύτηκαν να μειώσουν τη ζάχαρη σε όλα τα χαρτοφυλάκιά τους κατά 20% από το 2015 μέχρι το σημείο αναφοράς 2025, ενώ ήδη οι δεσμεύσεις τους έχουν υλοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, επιτυγχάνοντας μείωση άνω του 16%.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO του ABCL, Geof Parker, οι Αυστραλοί καταναλωτές θέλουν λιγότερη ζάχαρη και περισσότερες επιλογές και οι αυστραλιανές εταιρείες ποτών ανταποκρίνονται σε αυτό. Ανέφερε, επίσης, πως η στρατηγική αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες των εταιρειών να ανταποκριθούν στα θέλω των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα μικρότερα μεγέθη στις συσκευασίες.

Η πρόοδος έναντι της δέσμευσης για τη μείωση της ζάχαρης θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται ανεξάρτητα ετησίως από την KPMG και θα δημοσιοποιείται μια έκθεση σχετικά με την πoρεία προς τον στόχο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο