Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι μικροί οινοποιοί της Ελλάδας παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στις 16-17 Φεβρουαρίου

ΑρχικήΝέαΟι μικροί οινοποιοί της Ελλάδας παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στις 16-17 Φεβρουαρίου
spot_img

Η έκθεση «Μικρά Οινοποιεία – Μεγάλα Κρασιά», διοργανώνεται στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ταλέντο, το πάθος και τη δημιουργικότητα των μικρών οινοποιών της Ελλάδας, αλλά και την ιστορία και τη φιλοσοφία «πίσω» από τα κρασιά τους, στοχεύει να αναδείξει η έκθεση «Μικρά Οινοποιεία – Μεγάλα Κρασιά», που διοργανώνει στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ).

- Advertisement -

   Μικροί οινοπαραγωγοί, προερχόμενοι από 56 οινοποιεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα βρίσκονται στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι, για να μοιραστούν με οινόφιλους και επαγγελματίες τα κρασιά τους. Οι επισκέπτες και επισκέπτριες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκατοντάδες ετικέτες κρασιών από όλη τη χώρα και να τα δοκιμάσουν, να συνομιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς για τη φιλοσοφία πίσω από κάθε τους δημιουργία και να «ανακαλύψουν» σπάνιες ελληνικές ποικιλίες, διαφορετικές οινοποιήσεις και κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

   Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, ενώ τα εισιτήρια (από 6 ευρώ για τη μία ημέρα και από 10 ευρώ για το διήμερο) πωλούνται ηλεκτρονικά._

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα