Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, 2025
11.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΟΠΤΙΜΑ- ΗΠΕΙΡΟΣ: Αύξηση 2,7% για τον κύκλο εργασιών το 2020

ΑρχικήΝέαΟΠΤΙΜΑ- ΗΠΕΙΡΟΣ: Αύξηση 2,7% για τον κύκλο εργασιών το 2020
spot_img

cibum team

Αύξηση 2,7% παρουσίασε το 2020 ο κύκλος της εταιρείας τυροκομικών προϊόντων ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. και έφτασε στα 140.909.884 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάπτυξη πωλήσεων συνοδεύτηκε και από αύξηση της κερδοφορίας, η οποία σε επίπεδο Κερδών προ φόρων ανήλθε στα 13.277.460 ευρώ, βοηθούμενη από το θετικό μίγμα πωλήσεων αλλά και την αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΤΙΜΑ, Γιώργος Καραμπέτσος, ανέφερε: «Στην ομάδα της ΟΠΤΙΜΑ αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση για τις επιδόσεις μας το 2020, δεδομένου ότι σε μια χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες, καταφέραμε να αναπτύξουμε πωλήσεις και κερδοφορία, συνδυάζοντάς τα με αύξηση του Μεριδίου Αγοράς σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε. Πίσω από τους αριθμούς, βέβαια, υπάρχει πάντα η αφοσίωση και η αγάπη των ανθρώπων της ΟΠΤΙΜΑ για τις μάρκες μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι οι στρατηγικές μας επιλογές αποδίδουν, συνεχίζοντας να προσθέτουν αξία σε πελάτες και καταναλωτές. Το 2021, αναμένουμε πιέσεις στην κερδοφορία λόγω της αύξησης της τιμής των πρώτων υλών, ειδικά της τιμής του γάλακτος, ωστόσο κύριο μέλημά μας παραμένει η ενίσχυση της οργανική μας ανάπτυξης και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτομία και έντονη επικοινωνιακή υποστήριξη του χαρτοφυλακίου μας.».

Δείτε επίσης:

EFSA: Δωρεάν διαδικτυακό Workshop για εκτίμηση επικινδυνότητας στην έκθεση σε χημικές ουσίες 

Εμβολιασμός εργαζομένων στην εστίαση: Πότε αναμένεται η απόφαση 

Tα μυοσκελετικά προβλήματα είναι το No1 πρόβλημα υγείας των εργαζομένων 

ΕΦΕΤ: Ανάκληση «ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ » λόγω… γλουτένης!

Φαγητό στον χώρο εργασίας. Ο ρόλος του εργοδότη 

ΕΦΕΤ: Το νέο Μοντέλο Ενεργειών Συμμόρφωσης στις επιχειρήσεις τροφίμων  

Καύσωνας: Πως να επιβιώσετε χωρίς κλιματισμό. Τα «ύπουλα» συμπτώματα της θερμοπληξίας

Εστίαση: Προτάσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στην εστίαση. Μόνο εμβολιασμένοι στους κλειστούς χώρους. 

Ποια είναι η ΒΑΠ που κατήγγειλε την Coca Cola 3Ε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού 

Εστίαση: “Λουκέτο” για όρθιους πελάτες, ακόμη και από φωτογραφίες ή Video στα social media 

Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού

Oξείδιο του αιθυλενίου: Συνεχίζονται οι ανακλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη

Νέα υπηρεσία καταγγελιών για την ασφάλεια τροφίμων

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιδημία «ταινίας» σε Βελγικό σχολείο – Πατέρας τράβηξε από το σώμα του γιου του σκουλήκι μήκους 1 μέτρου

Η μόλυνση προκαλείται με κατανάλωση μολυσμένων τροφών με αυγά του σκώληκα ή με ώριμο σκώληκα

Πώς οι τροφικές δηλητηριάσεις οδηγούν σε καρκινογενέσεις – Επιστημονική Ανασκόπηση μελετών

Μεγάλος όγκος ερευνών επιβεβαιώνει ότι μία τροφική δηλητηρίαση σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι μία παροδική ταλαιπωρία αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο