Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Εστιατόριο πληρώνει αποζημίωση για τα κρούσματα Ηπατίτιδας Α

Άρρωστος υπάλληλος μετέδωσε τον ιό- Το εστιατόριο καλείται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και την απώλεια μισθών των θυμάτων

Βιολογικό Χωριό: Ανακαίνιση καταστημάτων

Γ. Γραμματάς: Εξελίσσουμε διαρκώς το δίκτυο και τις υπηρεσίες μας, ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας

Ανάκληση προϊόντος λόγω μολύβδου

Η Αμερικανική Crider Foods απέσυρε 238 τόνους κονσερβοποιημένου βόειου κρέατος με σάλτσα

Τεχνολογία: Βελτίωση γεύσης στα vegan προϊόντα μέσω βιο-καθαρισμού

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων γεύσεων και άλλων χαρακτηριστικών από τις φυτικές πρωτεΐνες

Ήρθε το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο αλκοόλ. Επένδυση 100 εκατ. € στην Καβάλα

Ελληνικό ουίσκι, βότκα, τζιν και ρούμι.

Μπύρα από ψίχουλα: Συνασπισμός Βρετανικών ζυθοποιείων χρησιμοποιεί ψωμί για να φτιάξει upcycled μπύρα

Καλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να αναλάβουν δράση για την κλιματική κρίση.

Χαλκιδική: Επιδημία γαστρεντερίτιδας από το πόσιμο νερό

Έκκληση στους κατοίκους να μην πίνουν νερό από τη βρύση

Απαγόρευση διοξειδίου του τιτανίου: Το πρόσθετο κόστος για τις βιομηχανίες, οι εναλλακτικές και η στάση των καταναλωτών

cibum team Πριν μερικές ημέρες δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση της Ε.Ε. για την απαγόρευση χρήσης του διοξειδίου του τιτανίου ως πρόσθετο, που θα τεθεί σε ισχύ...

Φυτικά γαλακτοκομικά: Οι παγκόσμιες πωλήσεις και ο “χορός” των δισ.

Ποιο γάλα είναι κορυφαίο στην κατηγορία

Βιομηχανία τροφίμων: Πως αντιμετωπίζεται η ενζυμική αμαύρωση σε φρούτα και λαχανικά

Οι σύγχρονες προσεγγίσεις. Του Γιώργου Μορφονιού

Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: Έρευνα για τις αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών σοκολάτας

Η επίδραση της πανδημίας στην αγοραστική συμπεριφορά.

Σ. Αραβία: Αυστηροποίηση της πιστοποίησης Halal των εισαγόμενων προϊόντων

Προσοχή στις Ελληνικές εταιρείες που εξάγουν τρόφιμα στη Σ. Αραβία.

Τα “ηθικά” τρόφιμα- Συνέντευξη του Νίκου Γδοντέλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι τροφές που διαλέγουμε και ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνουμε επηρεάζει όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη, επισημαίνει...

Αστέρια Michelin για πρώτη φορά σε εστιατόρια της Μόσχας

Διάκριση και για Ελληνικό εστιατόριο fusion

ΗΠΑ: Προειδοποίηση σαλμονέλας και φόβοι αρσενικού σε παιδικές τροφές

Ανακλήσεις μουσακά, θαλασσινών, δημητριακών ρυζιού για βρέφη και σοκολάτας με φουντούκια

Βιομηχανία τροφίμων: Χρήση “έξυπνων” δεδομένων για τη μείωση του κόστους

Τα δεδομένα, αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης διαδικασίας παρασκευής τροφίμων

Nutriscore: Οι αλλαγές που ζητά η Ελληνική πλευρά

Πότε αναμένεται η καθολική και οριστική εφαρμογή του

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κονσέρβες: Τι συμβαίνει με τις καρκινογόνες επικαλύψεις

Η χημική ουσία δισφαινόλη Α θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία ακόμη και σε πολύ μικρότερες ποσότητες από ό,τι θεωρούνταν προηγουμένως αποδεκτές.

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο