Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι επαγγελματίες εστίασης για τη ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος

Σε πλήρη απόγνωση έχει βρεθεί ο κλάδος της εστίασης στη χώρα μετά το παρατεταμένο «λουκέτο» λόγω της πανδημίας.

 

The DeliFair: Παράταση έως την Παρασκευή 12/3

για την πρώτη online έκθεση παραδοσιακών τροφίμων και ποτών λόγω μεγάλης συμμετοχής εκθετών και επισκεπτών 

Το χοιρινό μας λαμπατέρ!

Το περιστατικό με το φωσφορίζον κρέας

Καμπάνια του ΞΕΕ για την ανάκαμψη του τουρισμού

Η Ελληνική φιλοξενία στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας

Οι νέες «ασφαλείς» ημερομηνίες της FOOD EXPO

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες της υβριδικής FOOD EXPO 2021 και άνοιξε η λίστα συμμετεχόντων.

H Μινέρβα της Deca Investments εξαγοράζει το «Pummaro» (2)

Η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τίμημα. 

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Κατάλογος Δημοσιεύσεων στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαικής Ένωσης

Έρχεται η FOOD EXPO 2021

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της νέας υβριδικής FOOD EXPO 2021 και άνοιξε η λίστα συμμετεχόντων.

AEK & ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ συνεχίζουν μαζί

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ συνεχίζει να υποστηρίζει με περηφάνεια την ΑΕΚ FC  για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης