Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Dorito’s: Η ιστορία του μεξικάνικου σνακ που γεννήθηκε στη Disneyland

Το success story του… εύφλεκτου πλην δημοφιλούς σνακ

Έκπληξη! Το… “σκούρο πράγμα” στον βραστήρα τελικά είναι καλό!

Το νερό βρύσης προστατευτική ασπίδα κατά των μικροπλαστικών

Οι μικροί και οι αφελείς θα πληρώσουν για το κλίμα

Άρθρο του Μπάμπη Κούτρα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ περί αδυναμίας της Ε.Ε. στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, αυτοτιμωρησίας και αδικαιολόγητης αφέλειας των "μικρών"

Επιστήμη: Παράγοντες που επηρεάζουν την παρουσία των κύριων προβιοτικών στο μητρικό γάλα

Ελληνική επιστημονική έρευνα - Ο ρόλος του μητρικού γάλακτος στις λοιμώξεις των βρεφών

Οι Ιάπωνες το… τερμάτισαν! Δείπνο σε «κλουβί» λόγω Covid!

Τα παραδοσιακά φανάρια αναπροσαρμόστηκαν για τις ανάγκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης

Πέθανε ο “πατέρας του τιραμισού” σε ηλικία 93 ετών

«Μαζί του κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Τρεβίζο»

TUTTOFOOD 2021: Αποτίμηση της συμμετοχής των Ελληνικών εταιρειών

Η πρώτη μεγάλη διεθνής έκθεση τροφίμων στην Ιταλία με φυσική παρουσία

NASA: Τα υποψήφια τρόφιμα για τον… εποικισμό σε άλλους πλανήτες

Μπριζόλα τυπωμένη από εκτυπωτή, πλήρης αφυδάτωση τροφίμων, σακούλες ψησίματος μεταξύ των νικητών σε διαγωνισμό της NASA

Κυβερνητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους για όλους τους Άγγλους!

Πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας με την προσφορά ανταμοιβών και κουπονιών για υγιή διαβίωση

Decaf: Πόση καφεΐνη έχει ο Ντεκαφεϊνέ;

Οι μέθοδοι αφαίρεσης της καφεΐνης

ΔΙΕΚ- Αγρότες: Δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών

Συνεχίζονται έως τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι εγγραφές

O ρόλος της EFSA και η επιτροπή ΒΙΟΗΑΖ που έχει χρώμα ελληνικό

<Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δράσεις, τις εξελίξεις και τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Αρχής ασφάλειας τροφίμων. Του Νίκου Γδοντέλη*

Λαϊκές Αγορές: Εξακολουθεί να διχάζει το νομοσχέδιο

Επιστολή της ΕΝΠΕ στον Υπουργό Ανάπτυξης

2024: Ανακαλύψτε Το Soul Food Σας Με Βάση Το Ζώδιο Σας

Μηνιαίο ωροσκόπιο για Food Experts, του αστρολόγου Astra Eneka.

Εισαγωγή στις προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας τροφίμων MATS και PATS

Θερμική αποστείρωση με μικροκύματα (MATS) και θερμική αποστείρωση με πίεση (PATS)

Λουμίδης: Η μεγάλη οικογένεια των καφεκοπτείων και η ευχή της προγιαγιάς…

100 χρόνια μετά πολλά έχουν αλλάξει αλλά και πολλά, έχουν μείνει ίδια...

Η Βόρεια Κορέα προωθεί την κατανάλωση κρέατος μαύρων κύκνων

Ισχυρίζεται ότι είναι υγιεινή τροφή που μπορεί να αντιμετωπίσει την επισιτιστική κρίση

Χάρτινα καλαμάκια: Οι δυσκολίες χρήσης και προσαρμογής- Συμβουλές επιτυχίας

Ανησυχίες για την ασφάλεια και την αισθητηριακή εμπειρία. 

Πώς ένα βακτήριο βοηθά στην επίλυση της μόλυνσης από πλαστικά

Η νέα «βακτηριακή» προσέγγιση μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος της λύσης

Ο τσιγκούνης Τζακ και η απίστευτη ιστορία της κολοκύθας του Halloween!

Οι δοξασίες και οι Ιρλανδικοί μύθοι για την τρομακτική κολοκύθα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο