Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παράταση στην υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα

ΑρχικήΝέαΠαράταση στην υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα
spot_img

Παρατείνεται έως τις 15 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής των προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα 2014 -2020 (ΕΠΑλΘ 2014-2020) Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής», μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμο Κεδίκογλου.

- Advertisement -

   Η εν λόγω δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ) και αφορά σε ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας και το αντίστοιχο Νότιας Εύβοιας και Σκύρου.

   Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «η χορήγηση παράτασης δόθηκε προς διευκόλυνση της διαδικασίας υποβολής των προτάσεων για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος».

   Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων, είχε οριστεί για τις 27-10-2021.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα