Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέσεις εργασίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέσεις εργασίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου
spot_img

Θέσεις καθηγητών Επιστήμης Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την προκήρυξη των παρακάτω θέσεων Μελών ΔΕΠ:

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Βιοτεχνολογία Τροφίμων. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΨΩ3Η469Β7Λ-9ΤΞ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29202 Πληρ.: κα Δ. Ψυρούκη Τηλ.: 22540 83100, Fax: 22540 83019, email: secr-nutr@aegean.gr

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Διατροφικές Πολιτικές και Δημόσια Υγεία. ΦΕΚ 2060/25.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: Ψ34Λ469Β7Λ-ΣΗΜ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29209

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Ρομποτική (Robotics) και ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών (Robotic Process Automation) στην αγροδιατροφική αλυσίδα και βιομηχανία τροφίμων.. ΦΕΚ 1890/10.0.2022 τ. Γ ΑΔΑ: 6Ε44469Β7Λ-8ΘΨ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29208

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο Συμπεριφορά καταναλωτή, αισθητηριακή ανάλυση και βιοχημικές μεταβολές τροφίμων. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: 9ΗΤΞ469Β7Λ-ΦΟ2 Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29196

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο Διατροφή, Ευζωία και Υγεία του Ανθρώπου ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΩΝΣ3469Β7Λ-ΜΒΙ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29195 -Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Διατροφή του Ανθρώπου. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΩΔΑΘ469Β7Λ-Φ7Λ ΨΚωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29201

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο