Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέσεις εργασίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέσεις εργασίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου
spot_img

Θέσεις καθηγητών Επιστήμης Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την προκήρυξη των παρακάτω θέσεων Μελών ΔΕΠ:

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Βιοτεχνολογία Τροφίμων. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΨΩ3Η469Β7Λ-9ΤΞ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29202 Πληρ.: κα Δ. Ψυρούκη Τηλ.: 22540 83100, Fax: 22540 83019, email: secr-nutr@aegean.gr

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Διατροφικές Πολιτικές και Δημόσια Υγεία. ΦΕΚ 2060/25.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: Ψ34Λ469Β7Λ-ΣΗΜ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29209

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Ρομποτική (Robotics) και ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών (Robotic Process Automation) στην αγροδιατροφική αλυσίδα και βιομηχανία τροφίμων.. ΦΕΚ 1890/10.0.2022 τ. Γ ΑΔΑ: 6Ε44469Β7Λ-8ΘΨ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29208

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο Συμπεριφορά καταναλωτή, αισθητηριακή ανάλυση και βιοχημικές μεταβολές τροφίμων. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: 9ΗΤΞ469Β7Λ-ΦΟ2 Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29196

-Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο Διατροφή, Ευζωία και Υγεία του Ανθρώπου ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΩΝΣ3469Β7Λ-ΜΒΙ Κωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29195 -Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Διατροφή του Ανθρώπου. ΦΕΚ 1934/16.08.2022 τ. Γ΄ ΑΔΑ: ΩΔΑΘ469Β7Λ-Φ7Λ ΨΚωδικός Ανάρτησης ΑΠΕΛΛΑ: APP 29201

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο