Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της Αμφιγάλ για την παραγωγή και εμπορία βιολογικών τυροκομικών προϊόντων

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της Αμφιγάλ για την παραγωγή και εμπορία βιολογικών τυροκομικών προϊόντων
spot_img

cibum team

Την εταιρεία Αμφιγάλ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα IFS Food και BRC Food και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς (ΕΚ) 834/2007 και (ΕΚ) 889/2008 για την παραγωγή και εμπορία Βιολογικών τυροκομικών προϊόντων.

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από επιθεωρήσεις του Φορέα στο εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος της εταιρείας που βρίσκεται στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας.

Οι πιστοποιήσεις της  Αμφιγάλ με βάση τα διεθνή πρότυπα και τον Κανονισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων έχει ιδιαίτερη σημασία, επιβεβαιώνοντας την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών τόσο κατά την παραγωγή όσο και κατά τη διανομή τους.

Σημειώνεται πως η Αμφιγάλ παράγει προϊόντα από το 2017, σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος και στοχεύει στη προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τη κοινωνία.

Η εταιρεία στηρίζεται σε πολυετείς και ισχυρές σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, προσφέροντας τυροκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος της Αμφιγάλ ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016 και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2017 με συνολική έκταση 4.500 τ.μ. Βασίζεται σε υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, ενώ η δυναμικότητά του μπορεί να ξεπεράσει τους 100 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος ημερησίως.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε σχετικά: «Τα προϊόντα της Αμφιγάλ χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε την συνεχή βελτίωση της εταιρίας και την αναγνώριση των προϊόντων της από απαιτητικές αγορές του εξωτερικού και της Ελλάδας.  Η έκδοση των σχετικών πιστοποιητικών από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)  επιβεβαιώνει την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών παραγωγής των τυροκομικών προϊόντων της Αμφιγάλ».

Η κ. Βίβιαν Βονοφακίδη, εκπροσωπώντας την Αμφιγάλ, τόνισε ότι: «Κύριο μέλημα για εμάς είναι η παραγωγή προϊόντων από αγνές πρώτες ύλες και με εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων για όλους τους καταναλωτές που αναζητούν, ιδιαίτερες & αυθεντικές γεύσεις υψηλής ποιότητας, τόσο εδώ, όσο και στο εξωτερικό. Η πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνει την πρόθεση αυτή, υπογραμμίζοντας παράλληλα την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών παραγωγής».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Δείτε επίσης:

Γιατί οι άνθρωποι καταναλώνουν ληγμένα τρόφιμα; 

Γιώργος Βάρσος: Οι “πικρές” στιγμές της γλυκιάς ιστορίας της θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών

Αυξήσεις στην τιμή των ζυμαρικών λόγω της αυξανόμενης τιμής σκληρού σίτου. 

Νέο Βιβλίο: Qualitative Analysis of Food Products 

H Ελλάδα χάνει τη μάχη και για το ελληνικό γιαούρτι 

Vertical Farming: Γιατί λένε οι ειδικοί πως ήρθε για να μείνει; 

Βρετανία: Κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας βοοειδών σε αγρόκτημα 

Δεκάδες παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από κολατσιό σε κυλικεία 

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO 

Το καινοτόμο κριτσίνι του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 

Τα εργοστάσια τροφίμων του μέλλοντος. 

Η παγκόσμια εξάπλωση της Salmonella enteritidis μέσω των πουλερικών

e – supermarket: πρώτος στο μυαλό των καταναλωτών ο Σκλαβενίτης 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα