Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νεαρή μητέρα εξαγρίωσε τους χρήστες του TikTok επειδή τάισε το μωρό της «ωμό» κρέας – Βίντεο

ΑρχικήΟικιακάΕπικινδυνότητα τροφίμωνΝεαρή μητέρα εξαγρίωσε τους χρήστες του TikTok επειδή τάισε το μωρό της «ωμό» κρέας - Βίντεο
spot_img

«Φωτιές άναψε» στο TikTok μια νεαρή γυναίκα, η οποία ανέβασε στο προφίλ της βιντεάκι της μωρού της να τρώει μπριζόλα, η οποία έδειχνε μάλλον ωμή, αφού το κρέας ήταν κατακόκκινο.

Όπως ήταν φυσικό, η νεαρή Katie Harley δέχθηκε τα πυρά πολλών χρηστών, οι οποίοι σχολίαζαν πως δε γίνεται να τρώει ένα μωρό ωμό κρέας που σχεδόν στάζει αίμα, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως η ίδια ανέβασε το βιντεάκι απλά για να γίνει viral, δίνοντας στο μωρό τροφή που δεν είναι της ηλικίας του.

- Advertisement -

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το βίντεο όντως έγινε viral αφού από τις 14 Μαρτίου οπότε και ανέβηκε στον «αέρα» του TikTok και ήδη μέσα σε ούτε τέσσερις μέρες είχε ξεπεράσει το 1,1 εκατομμύριο προβολές.

Βέβαια, υπήρχαν και χρήστες που υποστήριξαν πως κανένα κρέας δε φεύγει από το κρεοπωλείο με αίμα πάνω του, ενώ άλλοι έγραψαν πως έχουν δώσει και εκείνοι στα μωρά τους τροφή που δεν είναι παραδοσιακά «τροφή για μωρά» επειδή δεν είχαν αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε για την ηλικία τους και έπρεπε να φάνε πιο ενισχυμένα.

Με τη σειρά της η Katie πρόσθεσε πως ό,τι ταΐζει τη μικρή Ελίζα είναι κατόπιν συνεννόησης με τον παιδίατρο και ακόμα και ο τρόπος που ψήνει το κρέας είναι βάσει των οδηγιών του, προτρέποντας τους χρήστες του TikTok να μην πετάγονται και να μην δίνουν συμβουλές όταν δεν τους εχει ζητηθεί.

https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/baby-eat-steak-rare-tiktok-b2036254.html

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα