Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταναλωτής

ΑρχικήΟικιακάΚαταναλωτής

Αποστροφή στα τρόφιμα: μια ψυχιατρική κατάσταση

Τα γεύματα μπορεί να γίνουν πηγή ντροπής, τριβής ή ακόμα και σύγκρουσης.

Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής που θέλει να δικαιωθεί

Φυτική καραμέλα βοηθάει τους vegans και τους vegetarians να πάρουν βασικά θρεπτικά συστατικά

Άνοιξε ο δρόμος για πιο θρεπτικά εναλλακτικά τρόφιμα

Βίντεο που αποκαλύπτει πώς φτιάχνεται ένα διάσημο σάντουιτς McDonald’s, διχάζει τους χρήστες του TikTok

Οι θαυμαστές λατρεύουν το σάντουιτς McRib εδώ και χρόνια, αλλά υπάρχουν και οι σκεπτικιστές που αμφισβητούν την προέλευσή του και προβληματίζονται σχετικά με τις ραβδώσεις μπάρμπεκιου.

Ο δεκάλογος της Black Friday

Η Black Friday συχνά κρύβει παγίδες που μας αποτρέπουν από την αξιοποίηση των προσφορών και μας οδηγούν σε αγορές που δεν επιθυμούσαμε πραγματικά ή που μας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού

5+1 θεωρίες για το κρυολόγημα: Τι ισχύει και τι όχι

Οι κοινές θεωρίες για το κρυολόγημα διαδίδονται από γενιά σε γενιά αλλά κάποιες αμφισβητούνται έντονα όπως η χρήση σκόρδου και η κατανάλωση κοτόσουπας.

“clean eating”: Τι είναι η “καθαρή διατροφή” – Οφέλη και κίνδυνοι

Οι αρχές που καθορίζουν την "καθαρή διατροφή"

Hard Rock Cafe Athens: Γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών με ειδικό menu

Tο Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει την περίοδο της συγκομιδής και της ευγνωμοσύνης, όπως παραδοσιακά γιορτάζεται στην Αμερική

Διπλασιάστηκαν οι Βρετανοί που καταναλώνουν φυτικά τρόφιμα

Η γευστική απόλαυση και οι πεποιθήσεις σχετικά με τη σημασία του κρέατος στη διατροφή, αποτελούν εμπόδια για την αλλαγή στη διατροφή

Νοικοκυριό: Πώς να μειώσετε τα έξοδα για τρόφιμα κατά 80%

Μητέρα 2 μικρών παιδιών κατάφερε να περικόψει τον εβδομαδιαίο λογαριασμό τροφίμων κατά 77,5%

Ποιο δημοφιλές ρόφημα μειώνει τον κίνδυνο άνοιας και εγκεφαλικού – Νέα έρευνα

Επιστημονική μελέτη του Πανεπιστημίου της Τιανζίν

1 στους 10 κρεατοφάγους ταΐζει τα κατοικίδιά του, με τροφή φυτικής προέλευσης

Από τους vegans που έχουν κατοικίδιο περισσότερο από το ένα τρίτο (34%) τα ταΐζουν με τροφή φυτικής προέλευσης

Οι 5 άγνωστες παρενέργειες από την υπερβολική κατανάλωση ψωμιού

Το ψωμί χαρακτηρίζεται και ως «η ουσία της ζωής» αλλά η υπερβολική κατανάλωση του, έχει αρνητική επίδραση στον οργανισμό και την υγεία μας

Εντομοφαγία: Η “αηδία των καταναλωτών” που θα σώσει τον πλανήτη

Ίσως τελικά όλα είναι μία ιδέα...Hakuna Matata!

Δημοσκόπηση: Οι καταναλωτές θεωρούν τα εστιατόρια πιο επικίνδυνα για τροφικές δηλητηριάσεις

Τι ψάχνουν στις ετικέτες - Ποια τρόφιμα θεωρούν πιο επικίνδυνα

Παγκόσμια δημοσκόπηση για τα υγιεινά τρόφιμα: Αναθεώρηση των εταιρειών λόγω της αυξανόμενης ζήτησης

Η υψηλή τιμή και η έλλειψη πληροφόρησης, μεταξύ των παραγόντων που αποθαρρύνουν τους καταναλωτές

food decoration: Δηλητηριάσεις από διακοσμήσεις γλυκών – Τοξικές οι γυαλιστερές σκόνες

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Καινοτομία : Ξύλινα μαχαίρια πιο κοφτερά από τα κλασικά

Τριπλάσια αποτελεσματικότητα και πιο βιώσιμη επιλογή

Παγκόσμια έλλειψη κακάο: Η πρώτη σοκολάτα χωρίς κακάο σύντομα κοντά μας!

Στο μέλλον, η αγορά σοκολάτας θα χωρίζεται στις ακριβές με κανονικό κακάο και στα προϊόντα τύπου QOA.

Ήρθε το «έξυπνο» ψυγείο που μας ειδοποιεί για τα χαλασμένα τρόφιμα

Προειδοποιεί πότε τα τρόφιμα έχουν χαλάσει, αλλά και ποια που μπορεί να προορίζονταν για τα σκουπίδια έχουν ακόμα κάποιο χρονικό περιθώριο μέχρι να χαλάσουν.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης