Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

«Μην ρουφάτε, μην φυσάτε το φαγητό για να κρυώσει, μην κάνετε θόρυβο μασώντας, μην απλώνεστε, μην μιλάτε με το στόμα γεμάτο, μην μαζεύετε τη σάλτσα με το ψωμί...».

Πότε οι πολλές θερμίδες βοηθούν στη δίαιτα

Τα τρόφιμα με πολλές θερμίδες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. 

Της Δέσποινας Μαρσέλου*

Η μαγειρική στον Όλυμπο την εποχή του Χαλκού ήταν… fusion

 Χοιρινό με λαχανικά το «πιάτο» της εποχής.

1-1-1-2: Η πιο εύκολη κρέπα!

Γρήγορη εύκολη και νόστιμη με αναλογίες υλικών: 1-1-1-2… 

Της Μαίρης Παναγιωταρά

10 πράγματα που δεν ξέρατε ότι δεν είναι vegan!

Στην vegan φιλοσοφία δεν περιλαμβάνονται ζάχαρη, μπύρα, αρώματα και προφυλακτικά.

Tης Δέσποινας Μαρσέλου*

Το 50% των ανδρών στην Ελλάδα πάσχει από Υπνική Άπνοια

«Κλειδί» για την αντιμετώπιση της η μεσογειακή διατροφή.

Πρωταπριλιάτικο αστείο ότι ο Tom Hanx ανοίγει σουβλατζίδικα στο Λ.Α.

Η «αποκλειστική» είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Έλαιο Τσουκνίδας. To μαγικό ταξίδι στον κόσμο των βοτάνων

Για λαμπερά δυνατά Μαλλιά.

Διαδικτυακά μαθήματα μελισσοκομίας σε παιδιά.

Εκκολαπτόμενοι μελισσοκόμοι από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Ο Έλληνας από τη Χίο που έφτιαξε ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά της Αργεντινής

Μία ιστορία επιτυχίας που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Πώς να κάνουμε τα παιδιά να τρώνε φρούτα…

και να τα απολαμβάνουν κιόλας! Της Έλενας Τασιοπούλου*.

Καινοτομία: νηστίσιμα “συκολατάκια” με σύκα

Όταν η υγιεινή διατροφή και η απόλαυση ανακατεύονται θαυμάσια…

Κολοκάσι: το super food των Ικαριωτών

Οι ίδιοι λένε ότι σε αυτό οφείλεται η μακροβιότητα τους. Του Κώστα Τσαγκά*.  

Υδροπονικές καλλιέργειες: ναι μεν, αλλά…

του Γιώργου Μορφονιού*.  

Χταποδάκι στιφάδο της μαμάς (μου).

Γιατί εγώ στο στόμα μου, λαγό δεν βάζω…. 

της Γεωργίας Βαμβακερού

Την ομελέτα στην Κρήτη την λένε αλλιώς… την φτιάχνουν αλλιώς… και την απολαμβάνουν και αλλιώς…

Κρητικό σφουγγάτο από τα χέρια ενός παλικαριού από την Κρήτη…

του Γιώργου Κωστάκη*.  

Η ομάδα της Ψητής Προβατίνας στις επάλξεις!

Οι καλοφαγάδες είναι καλοί άνθρωποι…

Φάκελος Ασφάλεια Τροφίμων

Ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μερών, από το χωράφι στο πιάτο μας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο