Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Πιες όπως ο Μποντ…Τζέιμς Μποντ” Κυκλοφορεί η αποκλειστική σαμπάνια του πράκτορα 007

ΑρχικήΟικιακά“Πιες όπως ο Μποντ...Τζέιμς Μποντ” Κυκλοφορεί η αποκλειστική σαμπάνια του πράκτορα 007
spot_img

cibum team

Πάνω από έναν χρόνο αφότου είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το «No Time To Die» στους κινηματογράφους, η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ θα κάνει τελικά πρεμιέρα στην Αμερική τον Οκτώβριο. Η αποκλειστική σαμπάνια του 007, η «Bollinger Champagne» για να τιμήσει τα 40 χρόνια συνεργασίας, κυκλοφόρησε μια cuvée spéciale σε περιορισμένη έκδοση.

Με την υπογραφή του φωτογράφου Γκρεγκ Γουίλιαμς παρουσιάζεται μέσα σε ένα κομψό κουτί με την φιγούρα του Μποντ δίπλα στο διάσημο αυτοκίνητό του την «Aston Martin DB5».

Η σαμπάνια του 007 περιορισμένης έκδοσης, είναι τώρα διαθέσιμη παγκοσμίως, και πωλείται στην τιμή των 79 δολαρίων.

Η εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, ο Μποντ έχει φύγει από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Εμφανίζεται όμως, ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα οδηγεί τον Μποντ στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα. Πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λέα Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσοου, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφ Βαλτς, Ρέιφ Φάινς

Το «No Time To Die» κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Βρετανία και στις 8 Οκτωβρίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall, την Πέμπτη 28 Σεπτεβρίου θα γίνει η πρώτη της προβολή πριν βγει στους κινηματογράφους για το κοινό.

Θεόδωρος Βαρζάκας

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο