Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

Αχ αυτά τα “Conflicts of Interest” !

Όταν η επιστήμη γίνεται χαλάκι για να σκουπίζουν τα πόδια τους οι βιομηχανίες!

Γνωστά ζυμαρικά που πωλούνται και στην Ελλάδα ανακάλεσε η Δανία – Κίνδυνος οξείας δηλητηρίασης

Η κατανάλωση αυτών των ζυμαρικών είναι... "πρόκληση" στο διαδίκτυο.

Street food και αστέρια Michelin

To πρώτο street Food με αστέρι Michelin.

Οι Γάλλοι θα μας τρελάνουν! “Δεν αποδεικνύεται επιστημονικά ότι το πρωινό κάνει καλό στα παιδιά”!

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων για το πώς κατανέμεται η πρόσληψη τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΕΕ: 370.000 θάνατοι το χρόνο από υπερεπεξεργασμένα και πολύ αλατισμένα τρόφιμα λέει ο ΠΟΥ – Αντιδρά η Βιομηχανία

Αφού δεν υπάρχει συμφωνημένος ορισμός του τι είναι τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, πως ξέρουν τον αντίκτυπο στην υγεία, λέει η FoodDrinkEurope.

Φαγητό έξω: Ο ύπουλος πλην τεράστιος κίνδυνος – Στοιχεία των τελευταίων 20 ετών απαιτούν ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών με τροφικές αλλεργίες

Αποδεικτικά στοιχεία δύο δεκαετιών για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όσοι δειπνούν σε εστιατόρια και πάσχουν από τροφικές αλλεργίες.

Η εντυπωσιακή ανάκαμψη της αθλητικής διατροφής – Ποια προϊόντα κυριαρχούν

Η αγορά προϊόντων αθλητικής διατροφής βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης.

Πόσα χημικά τρώμε και πίνουμε κάθε μέρα;

Αχ, αυτές οι άβολες ερωτήσεις…

Κορυφαίο Ιατρικό γεγονός: Γέννησε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα μετά από μεταμόσχευση ωοθηκών

Η νέα μητέρα που γέννησε ένα υγιέστατο αγορά πριν από 16 χρόνια διαγνώστηκε με αιματολογικό καρκίνο, λέμφωμα Hodgkins.

Υπάρχουν καλά και κακά υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα;

Οι αλλαγές που φέρνει ο νέος κανονισμός της ΕΕ.

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Nestlé: Καταγγελία για τα διπλά στάνταρ στο βρεφικό γάλα – “Βλάπτεται η φήμη της Ελβετίας”

Οι δύο ΜΚΟ καλούν τώρα την Κρατική Γραμματεία Οικονομικών Υποθέσεων (SECO) να καταθέσει ομοσπονδιακή καταγγελία.

Η ιστορική στροφή στο “κάπνισμα” των τροφίμων

Οι αλλαγές που φέρνει ο νέος κανονισμός της ΕΕ.

Νέα επιστημονική έρευνα: Η ζάχαρη μπορεί -έμμεσα- να σκοτώσει το βακτήριο της σαλμονέλας!

Ερευνητές αποκάλυψαν πώς το μικροβίωμα του εντέρου καταπολεμά ειδικά τις λοιμώξεις από σαλμονέλα.

Οι έφηβοι που κοιμούνται αργά είναι λιγότερο δραστήριοι και τρώνε περισσότερους υδατάνθρακες

Ευρήματα μελέτης της Αμερικανικής Ακαδημίας Ιατρικής Ύπνου.

Νέα στοιχεία για την οικιακή μαγειρική και το πως προωθεί την ευεξία της οικογένειας

Μια νέα έκθεση υποδεικνύει ότι το μαγείρεμα στο σπίτι έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει θετικά την ευημερία, αλλά μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Τα πτυχία “Μίκυ Μάους”

Τα πτυχία "καρτούν" και η μηδενική τους αξία.

Ο μύθος της χοληστερόλης

Ο μύθος των στατινών έχει αρχίσει να γκρεμίζεται…

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο