Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα στις 23 Νοεμβρίου, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. για την επανέκδοση βεβαίωσης, όπως αυτή έχει χορηγηθεί...
Οι κατασκευαστές αναψυκτικών, πρέπει πλέον να μειώσουν την περιεκτικότητα σε ζάχαρη, να εισάγουν περισσότερα προϊόντα χαμηλών θερμίδων και να στραφούν σε μικρότερες συσκευασίες για την υποστήριξη της μέτριας κατανάλωσης.
Η διαχείριση των λυμάτων αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για τις εταιρείες τροφίμων και ποτών με πολλές πτυχές τόσο σε οικονομικό όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο
Ο "κύβος ερρίφθη" την περασμένη εβδομάδα και τα κράτη μέλη ενέκριναν την πρόταση της Επιτροπής για απαγόρευση της Δισφαινόλης Α σε συσκευασίες τροφίμων και ποτών.