Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο – Πρώτο βραβείο στο World Steak Challenge 2021

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠοια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο - Πρώτο βραβείο στο World Steak Challenge 2021
spot_img

Το κόντρα φιλέτο από τη φυλή του Ayrshire, φινλανδικής καταγωγής, στέφθηκε ως η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο στο φετινό World Steak Challenge (WSC), ανακηρύσσοντας για τρίτη φορά τη δανική JN Meat International σε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η εταιρεία είχε ξανακερδίσει το πρώτο βραβείο το 2018 και το 2019.

Το νικητήριο φιλέτο προερχόταν από μια δαμαλίδα 16 μηνών που τρεφόταν καθημερινά με περίπου 300-500 γραμμάρια σοκολάτας και επαινέθηκε από τους κριτές για την «πολύ γλυκιά και τρυφερή γεύση του». Η εταιρεία συνέλεξε, επίσης, γκονγκ στις κατηγορίες World’s Best Sirloin και World’s Best Grass-Fed.

Σχολιάζοντας τη νικητήρια μπριζόλα, ο πρόεδρος των κριτών και ο Executive Chef στο Heliot Steak House στο Λονδίνο, Ιωάννης Γραμμένος, είπε: «Μοναδική και ομοιόμορφα ψημένη, θα νόμιζε κανείς ότι θα έλιωνε στο στόμα σας, αλλά παρόλα αυτά κοβόταν σε μπουκιές. Απίστευτα τρυφερή, ζουμερή και γευστική, αυτή η γεύση αυτής της μπριζόλας παραμένει στο στόμα, κάνοντας σας να θέλετε να τρώτε όλο και περισσότερο. Ένας άξιος νικητής».

Τα βραβεία WSC διοργανώνονται από την William Reed Business Media (WRBM), τον εκδότη του Food Manufacture και από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου. Ο διαγωνισμός δίνει στους παραγωγούς και τους προμηθευτές μπριζόλας την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ποιότητα των προϊόντων τους, τα διαπιστευτήρια φυλής και τα πρότυπα επεξεργασίας τους σε διεθνή σκηνή.

Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο FIRE Steakhouse & Bar του Δουβλίνου, σε συνεργασία με τον επίσημο οικοδεσπότη συνεργάτη, Bord Bia και τον επίσημο προμηθευτή, Synergy Grill Technology.

Άλλοι νικητές ήταν το Jack’s Creek της Αυστραλίας, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «καλύτερο φιλέτο στον κόσμο» για το γεγονός ότι είναι 100% καθαρόαιμο και τρέφεται με σιτηρά Wagyu, καθώς και το World’s Best Rib-Eye και το World’s Best Grain-Fed για τον σταυρό Wagyu/Angus.

Η Lorraine Hendle, διευθύνουσα σύμβουλος του χαρτοφυλακίου λιανικής, δήλωσε: «Ήμασταν ενθουσιασμένοι που πραγματοποιήσαμε για άλλη μια φορά το World Steak Challenge. Όχι μόνο λάβαμε έναν αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, αλλά το επίπεδο στη φετινή διοργάνωση ήταν απολύτως εξαιρετικό και σκληρά αμφισβητούμενο. Δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό να ανέβει ο πήχης τόσο ψηλά. Να δούμε τι επιφυλάσσει το 2022…»

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο