Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ERGOLAB

spot_img

Το εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και του νερού από το 1998 και είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) με αριθμό πιστοποιητικού 506-4.Το προσωπικό του εργαστηρίου, με πολυετή πείρα στον χώρο, παρέχει στήριξη σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, δίνοντας λύσεις σε πάσης φύσεως ζητήματα, με στόχο πάντα την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο εργαστήριό μας, είναι και η απόδειξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο