Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Δ. Γρίβας (Κουλουράδες) – To success story και η συμμετοχή στα βραβεία Food Experts’ Awards 2023

Το απόλυτα καινοτόμο consept «κουλουράδες» κέρδισε βραβείο silver στην κατηγορία Food Innovation Stand Οut  και όχι άδικα.

Χ. Ταραντίλης: Σε ανοδική πορεία οι ελληνικές startups – Σύνδεση έρευνας και επιχειρηματικότητας

Η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας, καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα. Την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη για την ανάπτυξη και...

Το “μυστήριο” της πλατφόρμας Mystery Pot –  Μία win win situation

Η Ελληνική startup που κέρδισε Gold Βραβείο στα Food Experts' Awards 2023.

Δ. Σεϊνταρίδης (Mystery Pot): Στερείται φιλοδοξίας η πρόταση της ΕΕ για τη σπατάλη τροφίμων

Η πρόταση της ΕΕ για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων δεν αρκεί για ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Β. Γούναρης: Απαιτείται στήριξη της Πολιτείας για θέματα βιωσιμότητας στην Ελληνική βιομηχανία Πλαστικών

Πρόκληση για τον κλάδο των πλαστικών, η προσαρμογή στις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται στα καταναλωτικά προϊόντα;

Οι ασύμμετρες και επίμονες ανατιμήσεις στον κλάδο των τροφίμων - Άρθρο του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Μπάλτα.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): Τα «πέτρινα χρόνια» και η πορεία προς την επιτυχία

Η ιστορία πίσω από την κατάκτηση της κορυφής, του Διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας συσκευασίας Kapelis Packaging, ο οποίος άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στο Cibum.

Ε. Μάνθου (MEGAS ΥEEROS): “Το μυστικό της επιτυχίας η συνεχής επένδυση σε έρευνα και καινοτομία”

Συνέντευξη της Ευανθίας Μάνθου R&D Specialist στην εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ στο cibum.

Αυγοτάραχο Trikalinos: Το καλύτερο Ελληνικό προϊόν και ένα από τα 30 καλύτερα του κόσμου!

Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.

Α. Ζαμπέλας: “Αναγκαία η δημιουργία μιας “Αρχής Τροφίμων και Διατροφικής Πολιτικής”

 Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Αντώνης Ζαμπέλας αναλύει το γιατί η πληροφόρηση των καταναλωτών σε θέματα ασφάλειας τροφίμων είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

 Γ. Δαλακούρα (Letrina): Με όπλα το πείσμα και το χαμόγελο της κατέκτησε την ελληνική πιστοποίηση

Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Θ. Αγγελάκης: Τα αιτήματα της Ελληνικής Πτηνοτροφίας

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ μιλάει για την ανθεκτικότητα του κλάδου της πτηνοτροφίας και αναλύει τα βήματα για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Γιάννης Ρέτσος: “Πλώρη για πάνω από 18,2 δισ. ευρώ βάζει εφέτος ο ελληνικός τουρισμός”

"Η Ελλάδα εξαργυρώνει το πολύ καλό Brand που χτίστηκε στην διάρκεια της πανδημίας".

Σ. Κεδίκογλου: Σε εγρήγορση οι ελεγκτικοί μηχανισμοί – Αυστηρές κυρώσεις στους παραβάτες

Συνέντευξη του ΥφΑΑΤ για την πρωτογενή παραγωγή και τις δράσεις του ΥΠΑΑΤ.

B. Κορκίδης: Το παράδοξο της αύξησης των τιμών στα τρόφιμα ενώ το κόστος παραγωγής τους μειώνεται

Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.

Χ. Αγγελούδης (TÜV AUSTRIA): “Για όλα φταίει ο κακός ανταγωνισμός!”

Τι σχέση έχει το μπάσκετ με την πιστοποίηση;.... Καμία για τους περισσότερους αλλά για τον Χαράλαμπο Αγγελούδη Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στο cibum, ήταν το εισιτήριο του για να μπει στον κλάδο τον οποίο "λάτρεψε" με πάθος.

Α. Τσακαλίδης (Tsakalidis Analysis&Testing): «Τον ανταγωνισμό τον υπολογίζω και τον μετράω αλλά δεν τον φοβάμαι»

Ο Αντώνης Τσακαλίδης Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων Τsakalidis Analysis & Testing, μίλησε στο cibum για τα προβλήματα και τις "επιθέσεις" που δέχεται ο κλάδος...

Γ. Μπενόπουλος – CAFETEX: “Αλλάξαμε το τρόπο προετοιμασίας καφέ στην Ελλάδα”

Ο επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μίλησε στο cibum για το μυστικό της επιτυχίας της CAFETEX, για την καινοτομία στον καφέ φίλτρου coffeebags, για τo χρυσό βραβείο στα FEA και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Π. Μανουηλίδης: Μεγάλη ευκαιρία η αγορά της Βρετανίας για τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς

"Οnce in a lifetime opportunity" για την Ελλάδα λόγω της μειωμένης παραγωγής σε άλλες χώρες και της απομάκρυνσης των Βρετανών από το φοινικέλαιο.

Δ. Τιάκα: “Για να ασχοληθείς με τον κλάδο των τροφίμων πρέπει να αγαπάς το καλό φαγητό!”

Η Δωροθέα Τιάκα, στέλεχος τoυ εργαστηρίου κρέατος και αλλαντικών ΤΙΑΚΑΣ στον Έβρο, μίλησε στο cibum για τη Χρυσή διάκριση στα FEA 2023, για το μυστικό της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά για για τις δυσκολίες του κλάδου στην Ελλάδα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο