To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας, καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα.
Την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη για την ανάπτυξη και...
Η ιστορία πίσω από την κατάκτηση της κορυφής, του Διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας συσκευασίας Kapelis Packaging, ο οποίος άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στο Cibum.
Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.
Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.
Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.
Τι σχέση έχει το μπάσκετ με την πιστοποίηση;.... Καμία για τους περισσότερους αλλά για τον Χαράλαμπο Αγγελούδη Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στο cibum, ήταν το εισιτήριο του για να μπει στον κλάδο τον οποίο "λάτρεψε" με πάθος.
Ο Αντώνης Τσακαλίδης Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων Τsakalidis Analysis & Testing, μίλησε στο cibum για τα προβλήματα και τις "επιθέσεις" που δέχεται ο κλάδος...
Ο επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μίλησε στο cibum για το μυστικό της επιτυχίας της CAFETEX, για την καινοτομία στον καφέ φίλτρου coffeebags, για τo χρυσό βραβείο στα FEA και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.
Η Δωροθέα Τιάκα, στέλεχος τoυ εργαστηρίου κρέατος και αλλαντικών ΤΙΑΚΑΣ στον Έβρο, μίλησε στο cibum για τη Χρυσή διάκριση στα FEA 2023, για το μυστικό της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά για για τις δυσκολίες του κλάδου στην Ελλάδα.
Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού