Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ

Πως επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων. Θα προσαρμοστούν οι αγρότες;

Η πίτσα του Νώντα: Ζώντας σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”

Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα.

O N. Θεολόγης – ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό

Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μιλάει για τα οφέλη του επιτραπέζιου νερού, την διασφάλιση ποιότητας, τις πηγές και τα φίλτρα βρύσης.

Ο Δ. Σταμενίτης στην Ελένη Τσαγκά για τα κεράσια Πέλλας, την κατοχύρωση του ονόματος και τις εξαγωγές

Ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ αναλύει τις δυσκολίες των αγροτών, τις ιδιαιτερότητες της παραγωγής κερασιού αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής ως τουριστικό προορισμό.

Από τεχνικός ηλεκτρολογικών συστημάτων αεροσκαφών παραγωγός κορινθιακής σταφίδας

Γ. Αλεξόπουλος: Αντί να φύγει για το εξωτερικό δημιούργησε start up επιχείρηση κορινθιακής σταφίδας.

Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη.

Στο επίκεντρο προβλέψεις και προσδοκίες για το φετινό καλοκαίρι και τι μέλει γενέσθαι για την επόμενη χρονιά.

Στέλιος Καπετανάκης: ο άνθρωπος πίσω από το Che Cocina y Barra Sudamericana

Το Che χαρακτηρίζεται ως η «ναυαρχίδα» της εστίασης στον Πειραιά.

Ο Α. Σπυριδωνίδης του AEGEAN MELATHRON στο cibum για τον τουρισμό, τα πρωτόκολλα και την Χαλκιδική

Τι είπε για τις κρατήσεις, τις τιμές, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την προσαρμογή του προσωπικού και των πελατών.

Ο Γ. Κουκούτσης Πρόεδρος του Συν. Πλατυκάμπου μιλάει στο cibum για το καλύτερο σκόρδο στον κόσμο

Tο eNtopio, το σκόρδο Πλατυκάμπου έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης AFQ.

Φάκελος BREXIT: Ο Αν. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης απαντά στο cibum.gr

για τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ, τους εκτελωνισμούς, τις διαδικασίες, τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων, τους Έλληνες μεταφορείς, και τους δασμούς στη ΜΒ. 

Συνέντευξη στην Ελένη Τσαγκά.  

Η Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key

Τι σηματοδοτεί η οικολογική συμπεριφορά στην Φιλοξενία.

Ο καθηγητής Δ. Κουρέτας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την πιστοποίηση AFQ

Το πρώτο σήμα που κατέθεσε η Ελλάδα και έχει εγκρίθει από την EUIPO.

Γ. Παπασταματάτος: ένας Κεφαλλονίτης ζαχαροπλάστης στο Nammos του Dubai

Ξενιτεύτηκε για να βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά και να… κατακτήσει τον κόσμο.

Ο βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.

Aποκαλύπτει το μυστικό για να γεμίσουν και πάλι τα εστιατόρια.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ”boroume” στην Ελένη Τσαγκά

Κεφάλαιο FOOD WASTE: Η ΜΚΟ ''boroume'' καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων.

Η Έλενα Τασιοπούλου, νηπιαγωγός και συγγραφέας, μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την παιδική διατροφή.

Αποκαλύπτει το μυστικό για να πείσουμε το παιδί να προτιμά τα υγιεινά φαγητά. 

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

Μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την απρόσμενη είσοδό της στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. 

Συνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά

Πώς έφτασαν τα προϊόντα μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης να πωλούνται σε περισσότερα από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα.

Συνέντευξη της Αθηνάς Λινού, πρόεδρου του Ινστιτούτου Prolepsis στην Ελένη Τσαγκά

Η παχυσαρκία που σκοτώνει πιο πολύ από την COVID19, οι δράσεις του Ινστιτούτου Prolepsis και ο «θησαυρός» των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.

Ποιες χαρτοπετσέτες περιέχουν καρκινογόνες και τοξικές ουσίες – Ευρήματα μελετών

Οι χαρτοπετσέτες που είναι γεμάτες με τοξικές ουσίες.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο