Το πρώτο ρούμι φτιαγμένο 100% στην Ελλάδα, με την αξιοποίηση ζαχαροκάλαμου και μελάσας που παράγεται στην Γενισέα Ξάνθης και αποστάζεται στην Θεσσαλονίκη.
Η ειδική διατροφή του μαύρου χοίρου της φάρμας Φωτιάδη, τον καθιστά πολύ πιο θρεπτικό με περισσότερες πολυφαινόλες και περισσότερα "καλά" λιπαρά Ω3 και Ω6.
Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.