Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Uncategorized

ΑρχικήUncategorized

ΔΕΛΤΑ: Αναγκαία η άμεση στήριξη και ενίσχυση της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΛΤΑ Χ. Τσόλκα με τον ΥπΑΑΤ Γ. Γεωργαντά

Ελληνικός κλάδος αλκοολούχων: Μελέτη του ΙΟΒΕ για τα προβλήματα και τις προκλήσεις

Η Ελλάδα, έχει τον υψηλότερο συντελεστή ΕΦΚ αλκοολούχων ποτών ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ

Μεγάλη δωρεά 135.000 δένδρων ελιάς προς τους πυρόπληκτους αγρότες της Αρχαίας Ολυμπίας

Γ. Γραμματίδης: "Μακάρι να είχα χίλιες ζωές για να βοηθήσω στην αξιοποίηση και στην προβολή αυτού του τόπου και στην καλυτέρευση της ζωής των παραμελημένων κατοίκων"

4ωρη στάση εργασίας αύριο από το συνδικάτο Πωλητών – Οδηγών – Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον κλάδο Πωλητών – Οδηγών – Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών καλεί το Συνδικάτο με αφορμή τις παράνομες απολύσεις και τους εκβιασμούς εις βάρος εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Τέλος στη λαιμαργία βάζει νέα έρευνα για τον έλεγχο της διατροφικής συμπεριφοράς μέσω του εγκεφάλου

Γερμανική ερευνητική ομάδα βάζει τέλος στην λαιμαργία με νέα ευρήματα για τον έλεγχο της διατροφικής συμπεριφοράς.

Γεωργαντάς: Τα συνεργατικά σχήματα οδηγούν σε μείωση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα

Με ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την υποστήριξή του στα συνεργατικά σχήματα του πρωτογενούς τομέα.

Ουκρανία: Η Επιτροπή απαλλάσσει από τους τελωνειακούς δασμούς και τον ΦΠΑ τις εισαγωγές ειδών πρώτης ανάγκης

Το μέτρο της απαλλαγής, το οποίο ζητήθηκε από τα κράτη μέλη, θα εφαρμοστεί αναδρομικά από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 και θα ισχύσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Ποιες Ελληνικές εταιρείες τροφίμων βραβεύτηκαν για Βιώσιμη Ανάπτυξη και τα κριτήρια ΕSG

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, ανέδειξε και επιβράβευσε, για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά, τις εταιρείες που κάνουν τη διαφορά στο υπεύθυνο επιχειρείν, εφαρμόζοντας τα κριτήρια ESG

Οι νέες ποικιλίες καφέ υψηλής απόδοσης – Robusta βαθμού 4 και υβριδικός Arabica

Το Ινστιτούτο Ερευνών Καφέ της Τανζανίας (TaCRI) κυκλοφόρησε νέες ποικιλίες καφέ υψηλής απόδοσης ανθεκτικές σε ασθένειες για εμπορική παραγωγή.

Abbott: Πωλήθηκαν εκ παραδρομής on-line ανακληθέντα βρεφικά παρασκευάσματα στον Καναδά!

Συνεχίζεται το θρίλερ των ανακλήσεων των προϊόντων της Abbott, που κόστισαν τη ζωή σε 9 μωρά.

Πορτογαλία: Έφοδοι σε κρεοπωλεία, κατασχέσεις και διώξεις

Νέες έφοδοι από την Αρχή Τροφίμων και Οικονομικής Ασφάλειας (ASAE) της Πορτογαλίας, αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν τα κρεοπωλεία.

Kinder – σαλμονέλα: Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Ferrero στο Βέλγιο

Οι αρχές του Βελγίου έδωσαν σήμερα το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της ferrero όπου παρήχθησαν τα Kinder - έκπληξη που προκάλεσαν εκατοντάδες δηλητηριάσεις από σαλμονέλα σε μικρά παιδιά

Anno Extreme 95: Κυκλοφόρησε το πιο δυνατό τζιν στον κόσμο – ABV 95%!

Ένα νέο τζιν που αυτοπροσδιορίζεται ως «το πιο δυνατό στον κόσμο», έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ 95% και καλύτερα... να μην το πιείτε μόνο του!

Τι άλλο θα δούμε; Βερνίκι νυχιών με άρωμα… τυριού από τη Kraft Heinz!

Για αυτούς που λατρεύουν το τυρί Velveeta, τώρα κυκλοφορεί και σε…μανό!

MOAH: Η ΕΕ θέτει νέα όρια για τους αρωματικούς υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων στα τρόφιμα

Νέα συνιστώμενα όρια για τη μόλυνση των τροφίμων από αρωματικούς υδρογονάνθρακες (MOAH) ορυκτελαίων, με άμεση ισχύ - Ανέτοιμη η βιομηχανία τροφίμων

FOODBIOMES: Δυναμική είσοδος της Ελλάδας στην έρευνα μικροβιώματος σε συστήματα τροφίμων

Η FOODBIOMES αναπτύσσει και αξιοποιεί εφαρμογές του μικροβιώματος σε συστήματα τροφίμων για την ενίσχυση της λειτουργικής τους δράσης και την παραγωγή νέων προϊόντων με ανώτερα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά

Ελαιόλαδο «Just a Drop»: Βράβευση στον διεθνή διαγωνισμό AVPA

H σειρά γαστρονομικών ελαιολάδων «Just a Drop» παράγονται με πρότυπη μέθοδο φυσικής εκχύλισης αρωματικών λαδιών σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Ψηφιακή κάρτα εργασίας στα super market – Ανοιχτή συζήτηση με τον Κ. Χατζηδάκη

Πως θα συμμετέχετε και θα θέσετε τα ερωτήματα σας στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Φινλανδία: Ζυθοποιία λανσάρει μπύρα για να γιορτάσει την αίτηση της χώρας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Η Φινλανδία επιδιώκει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ως απάντηση στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

Ευλογιά των πιθήκων: Μπορεί να εξελιχθεί σε νέα επιδημία;

Αυξάνονται τα κρούσματα διεθνώς - Τι είναι η ευλογιά των πιθήκων και πόσο θανατηφόρα είναι

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης