Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

ΑρχικήΕπιστήμηΔιατριβέςΜικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων
spot_img

Διδακτορική Διατριβή του Μαχγκούμπ, Σαμίρ του Αχμέτ.

(2008, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Η περισσότερη έρευνα που περιλαμβάνει τη μόλυνση κρέατος με τα παθογόνα και την αλλοίωση βακτηρίων έχει επικεντρωθεί στο σφάγιο, φρέσκο κρέας ωστόσο το κρέας μπορεί να μολυνθεί με τους μικροοργανισμούς κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, συσκευασία, διανομή, και η λιανική προετοιμασία και κατεψυγμένος στο σπίτι ή την υπεραγορά και, επομένως, περισσότερες πληροφορίες βακτηρίδια παθογόνων για μόλυνσης επιπέδων και παθογόνων της επίπτωσης καθώς επίσης και της αύξησης/επιβίωσης πρέπει να μαζευτεί στις διαφορετικές θερμοκρασίες αποθήκευσης υπό τους διαφορετικούς όρους συσκευασίας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν χρήσιμος στην ανάπτυξη και την αναθεώρηση Αυτές οι πληροφορίες μπορούν χρήσιμος στην ανάπτυξη και την αναθεώρηση των κρίσιμων σχεδίων σημείου ελέγχου ανάλυσης κινδύνου προκειμένου να βελτιωθεί ο έλεγχος διεργασίας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πειραματικό σχεδιάστηκε με τη δειγματοληψία τελικού, προϊόντα που είναι τα πιο στενότητα στον καταναλωτή και επηρεάζονται με όλες τις διαδικασίες και το χειρισμό πριν από την αγορά από τους καταναλωτές, οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτά τα προϊόντα κρέατος μπορούν να αξιολογηθούν. Επομένως, η δυνατότητα να αποτραπούν, να αποβληθούν ή να μειωθούν (σε ένα αποδεκτό επίπεδο) οι βιολογικοί κίνδυνοι στην τροφική αλυσίδα μπορεί να καθοριστεί.

 

ΠΗΓΗ: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών – ΕΑΔΔ 

Εναλλακτικός τίτλος: Microbiological problems in traditional (ethnic) foods

Εξεταστική επιτροπή: Νύχας Γεώργιος, Τσακαλίδου Ευθυμία, Δροσινός Ελευθέριος, Χαρουτουνιάν Σ., Πανάγου Ε., Σκανδάμης Παναγιώτης

Επιστημονικό πεδίο: Γεωργικές Επιστήμες / Γεωργική Βιοτεχνολογία

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα