Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

HELLASCHEM

spot_img

Η HELLASCHEM ιδρύθηκε το 2007. Το ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και η εμπειρία του προσωπικού, την κατέστησαν γρήγορα ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η HELLASCHEM είναι ίσως η εταιρεία με το μεγαλύτερο εύρος εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, χάρη στη δύναμη της γνώσης και της επιστήμης, που συνεπικουρούνται από τον επαγγελματισμό του προσωπικού και την αφοσίωση της διοίκησης σε συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και στη διάθεση πόρων για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού.

- Advertisement -

Η δυναμική της HELLASCHEM εκτείνεται και εκτός Ελλάδας, παρέχοντας σε πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε Ευρώπη και Ασία τις εξειδικευμένες αναλύσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα