Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
13.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μεγάλο και πολύ απλό μυστικό για αφράτο καλοψημένο μπιφτέκι (βίντεο)

ΑρχικήΟικιακάΤο μεγάλο και πολύ απλό μυστικό για αφράτο καλοψημένο μπιφτέκι (βίντεο)
spot_img

Ένας παγκοσμίου φήμης σεφ αποκαλύπτει

Ο Graham Elliot είναι κριτής στο MasterChef των Ηνωμένων Πολιτειών και καταξιωμένος σεφ. Έχει προταθεί για βραβείο James Beard τρεις φορές, έχει δικά του εστιατόρια και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, οπότε ας τον εμπιστευτούμε όταν μας λέει ότι ένα είναι το μυστικό για αφράτο και καλοψημένο μπιφτέκι!

- Advertisement -

Ποιο είναι αυτό; Να πιέζεις ένα μικρό παγάκι στη μέση του μπιφτεκιού πριν το ψήσεις στη σχάρα. «Φτιάξτε τα μπιφτέκια σας, μετά βάλτε το παγάκι σας στη μέση και αφήστε το να λιώσει ενώ ψήνετε στη σχάρα, για να διατηρεί το τρόφιμο υγρό», συμβουλεύει ο Έλιοτ.

Το παγάκι θα αποτρέψει το υπερβολικό ψήσιμο των μπιφτέκι και θα προσθέσει λίγη επιπλέον υγρασία στο μοσχαρίσιο κρέας — κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως αν ψήνετε μεγάλα μπιφτέκια.

Και αν ανησυχείτε ότι τα παγάκια θα κάνουν τα μπιφτέκια σας κρύα ή υγρά, κακώς! Ο πάγος λιώνει αρκετά γρήγορα, οπότε κανείς δεν θα ξέρει καν ότι ήταν εκεί

Top Chef​ judge Graham Elliot​ has a bizarre ingredient for making the perfect big, juicy burger
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα