Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαγωνισμός για τις καλύτερες επιχειρήσεις φυσικού & ηλεκτρονικού εμπορίου

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιαγωνισμός για τις καλύτερες επιχειρήσεις φυσικού & ηλεκτρονικού εμπορίου
spot_img

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (Ε.Σ.Α) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α) εγκαινιάζουν τον 1ο Διαγωνισμό «Εμπειρίας Πελάτη Φυσικού & Ηλεκτρονικού Καταστήματος» με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή, μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματά τους.

Η διάρκεια υποβολής συμμετοχών διαρκεί έως 30 Νοεμβρίου 2021. Ο διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του θεσμού βράβευσης της καλύτερης βιτρίνας της Αθήνας, προσαρμοσμένος στη νέα εποχή, όπου συνυπάρχουν η φυσική με τη ψηφιακή αγοραστική εμπειρία πελάτη. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν θα αξιολογηθούν ως προς το ψηφιακό κατάστημα για:

• την ποιότητα του e-shop

• την άνεση περιήγησης

• την ευκολία εύρεσης προϊόντος

• εύκολου check out.

Ως προς το φυσικό κατάστημα θα αξιολογηθούν για:

• την ποιότητα του εσωτερικού χώρου

• την ευκολία εύρεσης του προϊόντος

• τη βιτρίνα του καταστήματος.

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής έχουν εμπορικές επιχειρήσεις που διατηρούν είτε φυσικό είτε ψηφιακό κατάστημα ή συνδυασμό των δύο. Οι εμπορικές επιχειρήσεις με άνω του ενός σημείου πώλησης, θα επιλέγουν με ποιο κατάστημα θα συμμετέχουν. Για την δήλωση υποψηφιότητας χρειάζεται μόνο η υποβολή της φόρμας συμμετοχής.

H αρχική αξιολόγηση θα γίνει από ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου ενώ η τελική επιλογή από κριτική επιτροπή που θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΕΣΑ, του ΟΠΑ και διακεκριμένες προσωπικότητες.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο https://awards.esathena.gr/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο