Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Lay’s παρουσιάζει νέες μπουκιές πατάτας Lay’s Layers

ΑρχικήΟικιακάΚαταναλωτήςΗ Lay's παρουσιάζει νέες μπουκιές πατάτας Lay's Layers
spot_img

Για περισσότερα από 75 χρόνια, η Lay’s, της PepsiCo, φέρνει με επιτυχία και εξαιρετική αποδοχή μοναδικές καινοτομίες που εξερευνούν διαφορετικές γεύσεις και υφές. Τώρα, η μάρκα σνακ εισάγει μια νέα σειρά προϊόντων: τα Lay’s Layers.

Τα Lay’s Layers δεν είναι συνηθισμένα πατατάκια. Πρόκειται για πολυδιάστατες, μοναδικές μπουκιές πατάτας με στρώσεις νόστιμης τραγανότητας. Σε μέγεθος μπουκιάς, γευστικά και σε αντίθεση με οτιδήποτε έχει αποκαλύψει η Lay’s στο παρελθόν, προσφέρουν μια πραγματικά νέα εμπειρία σνακ.

- Advertisement -

Η νέα σειρά προϊόντων Lay’s Layers θα έχει δύο υπέροχες γεύσεις: 

  • Three Cheese :  πικάντικο με μείγμα τυριού από τσένταρ, παρμεζάνα και γκούντα
  • Sour Cream & Onion: Ένα αλμυρό μείγμα από κρεμμύδι και κρέμα γάλακτος

Οι δύο νέες προσφορές Lay’s Layers θα είναι διαθέσιμες σε καταστήματα λιανικής το επόμενο διάστημα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα