Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τον εσπρέσο απευθείας στον πάγο όταν φτιάχνουμε κρύο latte;

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΓιατί δεν πρέπει να βάζουμε τον εσπρέσο απευθείας στον πάγο όταν φτιάχνουμε κρύο latte;
spot_img

Τα μυστικά ενός barista για το τέλειο κρύο latte.

Για όσους επιλέγουν να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα με παγωμένα latte και κρύα ροφήματα καφέ, ένα καφέ στο Μαϊάμι που ονομάζεται White Rose Coffee έχει τη λύση.

- Advertisement -

Το καφέ μοιράστηκε τις σωστές τεχνικές για την παρασκευή παγωμένου latte στο TikTok, επισημαίνοντας ότι το να χύνει κανείς τον ζεστό εσπρέσο απευθείας στο ποτήρι δημιουργεί πρόβλημα.

Προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην ρίχνουν απευθείας τον καφέ απευθείας στα παγάκια, καθώς θα αυτή η κίνηση κάψει τον εσπρέσο και θα του προσφέρει μια υδαρή γεύση.

Οπότε πώς μπορούμε να φτιάξουμε το τέλειο παγωμένο latte;

«Προσθέτοντας πρώτα το γάλα, θα αποφύγετε να καεί ο καφές και θα αποκτήσει το ρόφημά σας την τέλεια κρεμώδη υφή», αναφέρεται στο βίντεο.

Άλλοι «καλλιτέχνες» του latte στην ενότητα σχολίων συμφώνησαν με τη μέθοδο, με έναν να σημειώνει ότι «κάνει τη διαφορά». Αλλά κάποιοι άλλοι συνέκριναν το πόσο καλύτερη είναι η μέθοδος αυτή από εκείνη που χρησιμοποιούν στα Starbucks, όπου βάζουν κατευθείαν τον εσπρέσο στον πάγο για δήθεν περισσότερη σπιρτάδα στον καφέ.

Μιας και αναφέραμε τα Starbucks υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η αλυσίδα καφέ δέχτηκε πυρά για την τεράστια ποσότητα φαγητού που πετά στα καταστήματά της.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα